Road To Final Model Fareeda 2

Me upload kan saja gambar2 sepanjang event tu berlangsung... Huhu..

akak yg baju pink tu ada anak 4 org tau!

Mashitoh bertudung ijo ni dapat saguhati

macam biasa gambar dengan k.eli harus ada! haha. 2,2 mangsa waktu dan keadaan.

mummy to be yg vogue da vass! :)

azah awin pemenang bagi kategori model paling popular dalam undian di Facebook!

Raja Dyana cantik tau dia ni..mahasiswa UPSI



Host event ni lawa! cam jepun pon ada! ekeke


ni la pemenang model FAREEDA tempat pertama. Norazalia.. macam anak patung kan muka dia!



psssttt.. ada darah keturunan ekin mawi ni.. tak silap cousin dia! sama tak??hehe





Ni pulak pemenang tempat ke-2.Guru Sains dan Biologi di Sekolah Alam Shah, Putrajaya. Ramai tau student sekolah dia datang bagi sokongan! Orgnya sangat tinggi lampai!

abg Lan anak wayang selaku koreografer (betoi ka ejaan ni belasah jela)

Ni la FARIDAH ZAKARIA pemilik FAREEDA SCARF!!


Nota Ringkas: Penat nak pilih gambar2 ni..banyak sangat la pulak..



{ 13 comments.. read them below or add one }

deena awanis deena awanis May 3, 2010 at 12:05 PM
sumer contestants cantik2..jeles jeles jeles..=(
Damia Aleesya & Damia Ayunie Damia Aleesya & Damia Ayunie May 3, 2010 at 12:12 PM
semua pun cantik2...pengalaman manis ni kan...pemenang no 1 tu memang cam anak patung...
Ross... Ross... May 3, 2010 at 12:23 PM
minat ngan menda2 camni..minat tgk...tp xkesampaian pulak..xpe la..congrats fiza..pasni bleh ler joint lagi ekk?/dh interprem sekali pasti mau cuba lagi..heheh...
Ross... Ross... May 3, 2010 at 12:23 PM
minat ngan menda2 camni..minat tgk...tp xkesampaian pulak..xpe la..congrats fiza..pasni bleh ler joint lagi ekk?/dh interprem sekali pasti mau cuba lagi..heheh...
eima eima May 3, 2010 at 1:00 PM
fiza ko dpt nomot brape ..
cun arr ko ... comel...
meriah gile ek ...
E.L.I.Z.A E.L.I.Z.A May 3, 2010 at 1:52 PM
wallawehhh byk gak gambar awak ngan finalist lain personally..ruginyee k.eli xde pun..time k.eli nak bergambar, laki gua pulak menghilang hahaha..tobat ah nyesal tak hire OP

nk tggu next time tu ntah bila la lagi kan dpt join benda² mcm ni..waaaa rugiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

p/s: jgn lupa bg gambar awak ngan k.eli.
E'za a.k.a mama Luqman E'za a.k.a mama Luqman May 3, 2010 at 2:37 PM
fiza pun antara yang cun kat situ, :)
..alamak..cam rugi plak tak gi nengok hari tu..
Nana Nana May 3, 2010 at 2:42 PM
lawa semenye
sape yang makeup?
MrS. F!zA@Mama Darwisy MrS. F!zA@Mama Darwisy May 3, 2010 at 2:48 PM
To ALL~ Mana ada lawo... geli tau tak.. sedey tgk muka sendiri.. sob..sob..sob.. sampai asben sendiri pon gelak.. uwaaaaaaaaaa....

Nana, yg mekap tu mekap artist tp napa la dia mekap kami cam hantu???uwaaa...lg sekali nangis..huhu
rose --{@ ibuRafiq @}-- rose --{@ ibuRafiq @}-- May 3, 2010 at 3:30 PM
cantik2..tapi nape mekap dia camtu eh?
fiza nmapk lain..

ape2 pon..ni pengalaman paling bes kan..sonok eh masuk majalah.cat walk lagi..eheheh
MrS. F!zA@Mama Darwisy MrS. F!zA@Mama Darwisy May 3, 2010 at 3:41 PM
Rose~sedeynya..huhuhuhu... masuk majalah fareeda nanti..tggu keluaran dia..