Road To Final-Mama Darwisy in action!

Walaupon muka dah macam kena tenyeh ngan tepung tapi nak gak lah tempek kat blog ni! Buat kenang-kenangan kan.. Bukan sng dapat join event mcm ni. Pengalaman tu w/p pada hakikatnya tak leh nak terima make up ku yg dah macam hantu tu..

ni bunting yg di gantung di tiang2 sekitar Plaza Masalam tu

Jangah takut tgk muka ku ini! huhu

Sangat suka Darwisy tgk lampu2 dalam Plaza tu.. nasib dia kenal lagi mama dia w/p muka dah macam tu. hehe

bersama Duta FAREEDA, Mawar. Masa ni ambik hadiah lucky draw. tak rugi me beli tudung kat situ. hehe

Mama darwisy in action
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
peh! poyos gila! mmg keras tol tangan ngan pinggang tu. dah bapa kali abg lan anak wayang tu ajar. haha

contol malu ni dalam hati cepat la jalan fatin (yg tgh) tak tahan duk tegak cam patung ni. haha

shot yg sama macam dalam paper kosmo..



buruk gilos muka time ni.. macam mak cik2 pulak.. uwaaa..


berehat sebentar utk introduce diri. siap gelak lagi tu.. huhu


SAMBUNG BALIK

Pose 1



Pose 2



Pose 3



Pose selepas event.. Blur la pulak..



Nak tengok lagi gambar masa Road To Final klik fotonaman


Nota hati:Lepas ni serik dah nak bg orang make up kalo event2 macam ni.. haha



{ 12 comments.. read them below or add one }

MRS. K MRS. K May 4, 2010 at 11:52 AM
takpe... pengalaman berharga utk tunjuk kat anak cucu cicit!

'dulu nenek pernah buat catwalk tau'


hehehehe....
mama tisya mama tisya May 4, 2010 at 11:54 AM
saper yg makeup..nmpk ok je..cun mama darwisy mmg kalo selisih sure tk kenal tu mama darwisy...yela bila muka dh dimakeupkn sure lain kn..
MrS. F!zA@Mama Darwisy MrS. F!zA@Mama Darwisy May 4, 2010 at 11:58 AM
mrs K~mmg berharga sgt.. byk duit habis masuk event ni.. hehehe..

mamatisya~make up artist.. tp dia mekap kitorg tak mcm artis pon..cam tepung gomak ja muka.. semua tak puas hati..termasuk team fareeda sendiri..
E.L.I.Z.A E.L.I.Z.A May 4, 2010 at 12:00 PM
wahhh dh ber-entri² ni..k.eli baru update 1..tu pun yg rehearsal hahah..

haa tu la..k.eli beli paper tu mlm dh dekat kul 12 dh..sib baik ada lg..skali tgk ada fiza..kelabu pun kelabu laaa..aku kenal wehh ahahhah..ceh skali lg aku kecundang dlm paper :P
MrS. F!zA@Mama Darwisy MrS. F!zA@Mama Darwisy May 4, 2010 at 12:04 PM
ELIZA~ hehehe.. update cpt2 takut nanti basi pulak org tak mo tgk.. tu yg kalut ja hapdet ni.. hehe..

haha dlm byk2 dia pilih kami masuk paper.. ok la tu.. huhu.. cptla hapdet k.eli... nk tgk ni
LiLy @ MumMyQiStInA LiLy @ MumMyQiStInA May 4, 2010 at 12:57 PM
Bestnyer..pengalaman yg sgt berharga..

Tgk make up Fiza..ok jer..lawa.. :)
Ena Ena May 4, 2010 at 1:01 PM
cantek la fiza...

bestnyerrrr..

glemer tu masuk paper..

chaiyok2x..
eima eima May 4, 2010 at 3:19 PM
glemer tuh ..
cun la tak de plak aku nengok cam antu .. saje je ko nih fiza ...

weh nk tanya ... bj sponsor ke sendri ??
mama_umar_maryam mama_umar_maryam May 4, 2010 at 3:25 PM
manade menakutkan fiza..ok je..mmg kene makeup camtu klu nk masuk mag/paper/tv kan,,lawo je..heheh,wahh kenangan yg xblh dilupakan nih..tahniah again as finalist =)
MrS. F!zA@Mama Darwisy MrS. F!zA@Mama Darwisy May 4, 2010 at 3:28 PM
LiLy~dalam gmbr je tu..

Ena~jgn tertipu tgk gmbr kak ena..hehe

eima~baju sendiri..bukan artis pon org nak sponsor..ekeke..

mama umar maryam~tq.. aah kan ada gak pgalaman dr tak dak.. tp tetap tak leh tima muka camtu..huhu
Mama Hanim Mama Hanim May 4, 2010 at 4:40 PM
wah2..glemer tuh.. ok je, tetap cantik lah.. good luck ok..
Nana Nana May 4, 2010 at 7:47 PM
wah pemes tau masuk paper lagi
kalau kita la sure kecot+gabra nak wat catwalk depan2 orang ramai gitu