Percubaan header!

Tadaaaa.... cubaan utk header bergambar.. kih2x..nak gak tu ada gambar..


Amacam?? ok ke?? Ok la kot kan.. hehe.. Rasa tak ok nanti tukar lain.. ;)

{ 11 comments.. read them below or add one }

nabilah_2908 nabilah_2908 May 28, 2010 at 4:06 PM
OK...really nice.. :)

jom ke APA KATA HATI pulak,
SPONGEBOB & PARTRICK
atyn zaini atyn zaini May 28, 2010 at 4:19 PM
waaa cantik btul header akak nie....eppy family gitu..=) slam perkenalan dr follower bru akak...;)
deena awanis deena awanis May 28, 2010 at 5:47 PM
chantekksss!!tapi darwisy pandang ke lain laa plakkk..
Ena Ena May 28, 2010 at 6:30 PM
santekkk la dear..

akak suke sangatttt..

cume darwisy tu naper pandang empat lain.. heheh.. budak2 memg tak pandai nak fokus lelame.. :)
iEfa iEfa May 28, 2010 at 11:05 PM
maseh suwittt blog nyer..lawo..menten pink yaa :D
Zimah's Depart Zimah's Depart May 29, 2010 at 12:30 AM
salam..

fiza, ajar la akak camne nak wat header camtu..huhue..guna software aper? lagi satu, camne ek nak tukar kaler b/ground dan camne nak wat entry column tu kat tgh2..
E.L.I.Z.A E.L.I.Z.A May 30, 2010 at 9:49 PM
wallawehhh melet0p hokey! i loikeeee
MrS. F!zA@Mama Darwisy MrS. F!zA@Mama Darwisy May 31, 2010 at 7:33 AM
@Zimah's Depart alamak! k.zimah very complicated nak ajar melaui tulisan ni :p tak pandai den nak ajar2.. yg entri column di tgh ni kena guna kod.. kalo header tu guna adobe photoshop :)
MrS. F!zA@Mama Darwisy MrS. F!zA@Mama Darwisy May 31, 2010 at 7:34 AM
@E.L.I.Z.A kalo u like i maintain la header tu! hahahahahaha