Jomheboh heboh! jomheboh heboh!

Yippie... Jumaat sudah.. bahagia sungguh kalo wiken tu lama kan..haha! Wiken2 pon chekgu tu gi jugak sekolah.alahai..masa yg ada untuk ber'wiken' bersama kami sangatla singkat. kan best kalo wikennya 3 hari ke? Boleh tak pak JIB?? hehe

Kat sekitar ofis ni dah meriah dah pasal hari ni sampai ahad ada Karnival Belia dan Sukan..Apa lagi, sibuk sana sini, dengan jalan pulak yang tutup..Seb baik la rumah ngan ofis bagai dikentut pon boleh dengar..haha tak dak la nak riso pasal jalan. Kepada sesiapa yang rasa dia belia boleh la join Karnival ni. hehe

pic dari Mr Yahoo (selalu org google) :)

Macam biasa iklan kat tv pon dah ada, Jomheboh start sabtu dan ahad ni kat Presint 2, Putrajaya.Duk fikir masa yang sesuai untuk gi bawak anak kan kenala pikir takkan main rembat masa ja nak pi..susah la ramai2, sesak, jam pulak nak cari parking..W/p tapak Jomheboh tu tak jauh sangat pon dari rumah tapi kalo berjalan tu mau kurus betis kaki ni setahun! Sila jangan percaya.Ini alasan orang malas exercise.Tapi hajat nak kurus cepat! haha

Sepanjang tv3 buat jomheboh sana sini baru sekali pi..

Hati Berkata : Agaknya kena merempit jugak naik moto bertiga ni utk elak jam.. Kak Izan! Jom rempit sama! kot leh join Kawasaki bawah ni. haha



{ 10 comments.. read them below or add one }

Zimah's Depart Zimah's Depart May 14, 2010 at 10:23 AM
fiza..jln kaki sajork la..akak pun maybe jalan kaki..kenderaan persendirian mmg xbleh masuk..kecuali ada sticker urusetia..
LiLy @ MumMyQiStInA LiLy @ MumMyQiStInA May 14, 2010 at 10:26 AM
Kita hari tu kecewa x dpt p jomheboh..koz hujan seharian.. :(
deena awanis deena awanis May 14, 2010 at 12:27 PM
i wont be going..mau pulang ke kampung!!hoyeah2!!
Damia Aleesya & Damia Ayunie Damia Aleesya & Damia Ayunie May 14, 2010 at 2:07 PM
kalau nak gi bawak darwisy, better gi awal2 pagi dalam kul 8pagi...masa tu tak ramai sgt org dan cuaca pun ok....nak lagi senang pi malam ah..time darwisy tido...ni kut pengalaman kak ayu lah...
Ena Ena May 14, 2010 at 3:46 PM
Sob sob sob..

tak dapat pergi la..
akak nie penghuni tetap kat umah every weekend.. uhuk!!
jaya jr jaya jr May 14, 2010 at 3:55 PM
hahaha..
pegi carik makanan dlm cawan banyak2..
x payah beli..huhuhu
iz-AnN عبداللطيف iz-AnN عبداللطيف May 14, 2010 at 4:21 PM
eh jom la rempit...akak memang nak rempit jek ni...ate seme jalan ditutup nak lalu...camno tu???
joegrimjow joegrimjow May 15, 2010 at 12:36 AM
xsempat nak pegi
klu ad akat kl
pegi dah
huhuk
Aleyn Aleyn May 15, 2010 at 8:14 AM
Heboh..heboh..jangan tak heboh

I berbesar hati nak award blog u, sila ambil yer
ArELeEz ArELeEz May 17, 2010 at 10:57 PM
syioklah gi jom heboh.. untung2 dpt jumpe amani (adamaya) yg cute-miut tuh! he3..