Ini bukan Redmummy! Tapi Redmama! boleh ke?

uish mana boleh tandingi Redmummy.Setakat nak pakai merah2 cam redmummy boleh la.. hoho.Untuk nampak seri digambar me pilih warna merah untuk photoshoot..haha seri ke.. jadi la dari pakai warna suram2 kan..

Ini bukan pic shaking anak ye! hehehe dah terang lagi bersuluh tu.. ;)

susah sungguh Darwisy nak bergambar kalo kat luar rumah.Sampai ngan naman pon dia tak nak! gerammm!! Dia tak puas hati napa mama yg shoot dia ngan papa! haha

ni pon sama! takut jugak! lagi sekali mama gerammm!!

D for Darwisy!!


Gambar2 family adalah hasil tembakan dari Mommy Rayyan.. Thanks sah!

depan tangga Istana Kehakiman

Ada orang pulak kat belakang tu!Orang bagi berdiri dia sibuk nak melompat! suka pulak tu!

posing kat sini tak yah risau keta tak langgar pon :p

Tengok tu darwisy muka takut! dia punya takut macam ada orang nak amik dia. hehe ikut sapa la ni.

Hati Berkata: Walaupon family kecil, tapi dah cukup bahagia.. syukur!!

{ 34 comments.. read them below or add one }

E.L.I.Z.A E.L.I.Z.A May 26, 2010 at 11:27 AM
wowieee...1st skali nk puji color background..sgt redup mata memandang ok..i loikeee ♥♥

hahahha darwisy tak suka ngan papa la hahahha cian papa..dia hepi ngan mama je hahahah lawak la darwisy ni
Raisah @ echah Raisah @ echah May 26, 2010 at 11:30 AM
hehe tapi Darwisy tak takut aunty echah kan....hehe... sayang Darwisy!

nanti echah post kat blog plak versi at2r lak... :)
mama tisya mama tisya May 26, 2010 at 11:32 AM
bestnye die posing2...color pki merah mmg menyerlah...bila ntah nk photoshoot ni...nk2 plak cuaca skarng pnssss......
♥siEha♥ ♥siEha♥ May 26, 2010 at 11:37 AM
color merah mmg cool n menyerlah dlm gambo..i like!
.:Fae-Yust:. .:Fae-Yust:. May 26, 2010 at 11:40 AM
shantekk nyer...kat ne dpt 'plat D' tuh hek? tak pasti plop ;)
Damia Aleesya & Damia Ayunie Damia Aleesya & Damia Ayunie May 26, 2010 at 11:48 AM
woww...merah mata ku...btw nampak sgt happy family...mula2 ni memang nampak family kecik...lama2 berkembanglah family tu...
MrS. F!zA@Mama Darwisy MrS. F!zA@Mama Darwisy May 26, 2010 at 11:52 AM
@E.L.I.Z.A hahaha sbb papa tak leh bg nenen ;p

selalu2 la msuk ye;)
MrS. F!zA@Mama Darwisy MrS. F!zA@Mama Darwisy May 26, 2010 at 11:53 AM
@mama tisya kebetulan masa ni redup je..lgsg tak pnas..lega cikit..tp redup pon susah gak..lighting tak ckup..hehe
MrS. F!zA@Mama Darwisy MrS. F!zA@Mama Darwisy May 26, 2010 at 11:53 AM
@.:Fae-Yust:. plat tu tu 'kompleks perbadanan putrajaya' depan bank tu. :)
::ienafazlyna:: ::ienafazlyna:: May 26, 2010 at 11:54 AM
bestnye amik gambar cam nie...akak amik award kat blog sye erk
MrS. F!zA@Mama Darwisy MrS. F!zA@Mama Darwisy May 26, 2010 at 11:55 AM
@Damia Aleesya kalo bertambah nak tmbh bil. gurl pulak :) hehe
mama_umar_maryam mama_umar_maryam May 26, 2010 at 12:05 PM
kitorg dah ber4 ni blm bkesemptn nk photoshoot ;(..btw,mmg cantik gamba2 ni dgn merah2 sumer ;) heppy family ..

jmput join my 1st GA ye fiza http://superzetymarlia.blogspot.com/2010/05/giveaway-pertama-dari-zety.html
Eciz Eciz May 26, 2010 at 12:06 PM
comelnyaaaaa gambar yg pertama tuuuuu!
anastasyea anastasyea May 26, 2010 at 12:10 PM
kenapa tak boleh pulak... merah tu bukan untuk redmummy je... banyak lagi yg guna perkataan merah... =)
ANaSTaSyeA: DiSebALik KaNtA CokLaT
aLyNnZ aLyNnZ May 26, 2010 at 12:20 PM
ahh..jerit sekuat hati..alin pun teringin gaks nk wat photoshoot..me amik photographer mana? pakej berapa?
sirna sirna May 26, 2010 at 12:39 PM
cantik2 gambar, pandai photographer..sweet n happy family=)
Ena Ena May 26, 2010 at 1:02 PM
wahhhhhhhhhhh


santekkkkkkkkkkkkk.. :)
deena awanis deena awanis May 26, 2010 at 1:31 PM
dah ada niat nak besarkan family ke kak fiza??hehhe..
teringinnyer nak wat photoshoot jugak bila tengok happy family neh..
Nana Nana May 26, 2010 at 2:31 PM
wah lawanye....sedondon anak banak merah ek
MrS. F!zA@Mama Darwisy MrS. F!zA@Mama Darwisy May 26, 2010 at 3:36 PM
@anastasyea takut wo nak jadi red mama..rasa mcm smerah tu khas utk redmummy je..hehe
MrS. F!zA@Mama Darwisy MrS. F!zA@Mama Darwisy May 26, 2010 at 3:36 PM
@aLyNnZ mana ada amik photog.. sendiri amik je..
MrS. F!zA@Mama Darwisy MrS. F!zA@Mama Darwisy May 26, 2010 at 3:37 PM
@deena awanis hahahahaha.. 3,4 tahun akan dtg.. insyaAllah
MrS. F!zA@Mama Darwisy MrS. F!zA@Mama Darwisy May 26, 2010 at 3:37 PM
sirna, Ena, mama hanim, firahadifa~ TQ..vanakem.. :)
maszmadi maszmadi May 26, 2010 at 4:20 PM
cantik scenery.. hm, biler la leh wat photoshoot camnie yerk.. musti best..
Ummi Aisyah Ummi Aisyah May 26, 2010 at 5:11 PM
nice fotoshoot.nak2 tgk muka takut darwish :)