Happy Belated Besday!!

Aiyak camna boleh lupa anniversary blog me ini pada 5.5.10.. teruk betol tau! pejam celik sudah 1 setahun jagung usia blog ku ni.Dengan adanya blog ni la dah ramai orang me kenal.tak kisah la w/p ada yg hanya kenal di alam maya tapi dapat bertukar2 pendapat dan komen. huhu!

fyi, hari ni besday blog naman! Dia lambat 5hari cikit buat blog ni dari me.. huhu tu pon atas paksa rela. Last2 dia punya blog yg lagi ramai org kenal dari blog ku. hahaha.Yo la hapdetnya kadang2 tu pon jarang2..ekeke

Ok lah buat blog ku, Happy Belated Besday!! Wa sayang sama luu!!!:p





6 comments.. read them below or add one

firahadifa firahadifa May 10, 2010 at 8:30 AM
happy happy happy happy happy....
anniversary ke birthday ?? kekekekeke..
iz-AnN عبداللطيف iz-AnN عبداللطيف May 10, 2010 at 8:38 AM
huhuhu...pas ni meletop la blog ni...dah jadi blog artis ni...ekekkee
Damia Aleesya & Damia Ayunie Damia Aleesya & Damia Ayunie May 10, 2010 at 8:54 AM
semoga blog fiza terus dikenali ...aminnn
mama tisya mama tisya May 10, 2010 at 9:17 AM
happy 1st anniversary blog...kejap kn ms berlalu...smoga blog ini trus ceria
syafawani syafawani May 10, 2010 at 9:50 PM
wani syg belog wani jugak:)hehe..tah bila dia nak cakap syg wani tah..haha