Farmville ke Pambil??

Sapa tak tahu Farmville tipu! Tak layan mungkin juga.. Dulu sebut je Farmville satu h***m pon tak tahu. Apa kebendo nya sampai buat orang tertagih2 nak main.haha! Orang dah kayo rayo den baru nak mula ni ha! Orang dah 5 biji villa den baru ada school house.. hahahahaha sungguh tertinggal bas sekolah.

Bila dah try ni best jugak ye! boleh gian jadinya. haha. Tapi tak da la tegar sangat den berladang. Setakat mengisi masa lapang. chewahhhhh banyak sangat ke lapang tu..hehe..Tapi kan Farmville ni boleh bikin orang leka la..bahaya ooo.. Cuba tengok kartun ni!


kalo dulu orang mintak cangkul untuk berladang, sekarang orang suruh ambik laptop, on dan klik saja ladang sudah besar, sudah kayo rayo! hehe


{ 20 comments.. read them below or add one }

deena awanis deena awanis May 21, 2010 at 3:36 PM
used to addicted to pambil gak..haishhh..sume keje x jalan time tu kak..asyek nak menyangkul je kje nye..hahahha
Damia Aleesya & Damia Ayunie Damia Aleesya & Damia Ayunie May 21, 2010 at 3:45 PM
hahahha...akak dulu pun addicted gak..ni dah lamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa tak main sejak2 dah kayo rayo ni hah...rasa cam malas nak bercucuk tanam...suka shoot2 lak...ekekekek
malaylifestyle malaylifestyle May 21, 2010 at 4:11 PM
aku pun men jgk...tp tuk suke2 je...
mama tisya mama tisya May 21, 2010 at 4:31 PM
mmg addicted tp now dh stop cz dh smp max level 70...ehehhehe....mmg best berkebun di alam maya..mmg kayo dpt bli villa 1 juta..akak simpan 5biji villa dlm store...ehhehehe...
Fara Fara May 21, 2010 at 4:38 PM
hihihi....fara pn terjebak jugak. tapi klu free la klu bz memang abis la ladang den kering
♥siEha♥ ♥siEha♥ May 21, 2010 at 4:53 PM
cangkul2 cangkul...hehehe..
siha dah resign la...huhuhu
Ju@Lucky^Mummy Ju@Lucky^Mummy May 21, 2010 at 4:55 PM
dah berenti men pambil..
sbb kt ofis dah blok semua games kt FB..

huhuhu.. :(
Ena Ena May 22, 2010 at 11:43 AM
nasib baik akak tak pernah terjebak ngan farmville kat fb.. fb pun dah jarang bukak skrg nie.. huhu
MiSz MaNja MiSz MaNja May 23, 2010 at 1:02 PM
hahaha akak ni kelakar la rupenya.. hehehe... i sokong wif pambil... kak adik ade update story.. nak mnta akak jawab la.. xphm mende ni ape die.. sebab selalu dapat.. tapi xpaham le..
.:iz-AnN a.k.a cOmOt:. .:iz-AnN a.k.a cOmOt:. May 24, 2010 at 7:35 AM
ai dah level 66...saper mau celen...hahaha
MrS. F!zA@Mama Darwisy MrS. F!zA@Mama Darwisy May 24, 2010 at 8:02 AM
@Ju@Lucky^Mummy aah kitorg pon kena block gak.men dirumah je
MrS. F!zA@Mama Darwisy MrS. F!zA@Mama Darwisy May 24, 2010 at 8:05 AM
@deena awanis tp i men kat umah.. berebut gak ngan asben.. dia nak guna lptop tp i nak menyangkul..haha
E.L.I.Z.A E.L.I.Z.A May 24, 2010 at 1:35 PM
ahhahaha betul tu...tp skang k.eli tak terasa sgt tegar tu..dulu mmg tegar..skang ni sambung balik main sbb tgh cuti..lg sebulan, kelas akan start balik, pencen balik la k.eli :P
MrS. F!zA@Mama Darwisy MrS. F!zA@Mama Darwisy May 24, 2010 at 3:18 PM
@E.L.I.Z.A meme kena pencen kalo tak cana nak buleh 4flat lg..ekeke
.:are_race:. .:are_race:. May 24, 2010 at 4:09 PM
celen ngan i pun ok...i bru jek 62...x jauh kalu nk kejar..