Darwisy jumpa kawan alam maya!

Sabtu petang lepas zohor, bawak darwisy jumpa kawan alam maya dia. hehe Jangan ingat mak bapak je ada kawan alam maya. Sambil lepak2 memang plan nak shoot kat depan mahkamah tu..shoot gambar keluarga la katakan.Selama ni pakai mr Tripod tu gambar agak hampeh.. haha

Mula2 nak perkenalkan dulu kawan alam maya Darwisy..

jangan tertipu dengan gambar ini! Ini paksaan mama papa Darwisy utk tatih.haha duduk dan merangkak pon belom lagi!

ni la kawan Darwisy! Afif Rayyan Zafran nama budak tecik ni! tua sebulan je dari Darwisy




Nak tahu anak siapakah budak tecik ni tunggu next entri me perkenalkan pula mommy daddy Rayyan...

{ 24 comments.. read them below or add one }

.:iz-AnN a.k.a cOmOt:. .:iz-AnN a.k.a cOmOt:. May 25, 2010 at 8:22 AM
wahh...ada kawan baru ye...patutlah dah lupakan kat irfan...sob...sob
MrS. F!zA@Mama Darwisy MrS. F!zA@Mama Darwisy May 25, 2010 at 8:27 AM
@.:iz-AnN a.k.a cOmOt:. dah lama tak tgk diq ipan.. msti dah berlari laju kan..
Ena Ena May 25, 2010 at 8:28 AM
wahhh

darwisy dapat kawan baru ye..

mcm twin pulak sekali pandang sbb same2 pakai cap.. hehehe..

cute & bergaya sekali.. sukenyerrr...
E.L.I.Z.A E.L.I.Z.A May 25, 2010 at 8:36 AM
cute gile dua budak tecik ni...pkai cap pun sama style hehehe
mama tisya mama tisya May 25, 2010 at 8:36 AM
amboi darwisy jmpe kwn alam maya...dua2 pki cap comeiii
MrS. F!zA@Mama Darwisy MrS. F!zA@Mama Darwisy May 25, 2010 at 8:37 AM
@Enatu la kebetulan plk cap diorg sama..heehe
MrS. F!zA@Mama Darwisy MrS. F!zA@Mama Darwisy May 25, 2010 at 8:38 AM
@E.L.I.Z.A pakai camtu lg sng dr ke dpan sampai mata hdug pon tak nmpk..hehehe..cute lagi kalo dia senyum..hehe
MrS. F!zA@Mama Darwisy MrS. F!zA@Mama Darwisy May 25, 2010 at 8:39 AM
@mama tisya bapak mmg dah knl, anak kira alam maya la..hehehe
eima eima May 25, 2010 at 8:41 AM
rajin betui jumpe² geng cyber ek ...
baguih ... eratkan silaratul rahim ....
cari kan la kawan alam maya girl plak ....
MrS. F!zA@Mama Darwisy MrS. F!zA@Mama Darwisy May 25, 2010 at 8:46 AM
@eimacari gurl nnti kena berbesan plk..hehe
LiLy @ MumMyQiStInA LiLy @ MumMyQiStInA May 25, 2010 at 8:54 AM
Sama jer Besar diorg..gaya pon sama..
Cantiklah semua gmbr2 tu.. :)
MrS. F!zA@Mama Darwisy MrS. F!zA@Mama Darwisy May 25, 2010 at 8:59 AM
@LiLy @ MumMyQiStInA aah kalo tgk mmg nmpk sama besar.. tp rayyan lagi sedap dipgg badan dia..darwisy agak kurus cikit..hehe
Faheem Jr Faheem Jr May 25, 2010 at 9:39 AM
alahai..cutenyer budak berdua tu... :)
Damia Aleesya & Damia Ayunie Damia Aleesya & Damia Ayunie May 25, 2010 at 9:45 AM
hehehe..memang tak tertipu pun tgk gambar tatih tu....coz tgk darwisy masih kecik lagi...takkan dah nak tatih kan..

memang 2 2 pun encemm boy lah..

gaya pun dah sama dah tu...
mama_izz mama_izz May 25, 2010 at 9:49 AM
wow.. hencem la darwish.. pakai cap nampak mcm dah besar jek.. iskk geram jek..
MrS. F!zA@Mama Darwisy MrS. F!zA@Mama Darwisy May 25, 2010 at 9:51 AM
@mama_izz sbb tu kasi pkai nk kasi nmpk matured sikit..boleh??hehehe
rose --{@ ibuRafiq @}-- rose --{@ ibuRafiq @}-- May 25, 2010 at 9:56 AM
cutenye..soka tgk baby boy bergaya sakan camtuh..ehehe
MrS. F!zA@Mama Darwisy MrS. F!zA@Mama Darwisy May 25, 2010 at 11:58 AM
kenwooi~TQ ya!

intan~ heheh makaceh k.intan
Lovely Bella Lovely Bella May 27, 2010 at 2:00 PM
hehhe ingat kawan alam maya yg x nampak tuh.. heheh salam singgah :)