Walaupon nilai tak ribu riban tapi..

RM50 tu!! jakun sungguh macam la dapat RM50K ke. haha

tak habis2 nak cita pasal akaun nuffnang kan??huhu. blogger kerdil macam me ni w/p dapat RM5 pon teruja ok! kalo yg dah femes lagi amous tu duit masuk mencanak dalam akaun sampai sebulan RM1K pon tak hirau dah! haha.

semalam cek akaun, nuffnang dah masuk kan RM50 utk hasil penat lelah ku mendukung Darwisy masa gatsby street fair..w/p pergi sekadar dapat jumpa 2,3 org blogger saja. huhuhuhu kan dah kata cukup la wat beli tudung ARIANI tapi kena tunggu time sale la pulak.. haha. tak cukup.. cane la nak dapat ribu riban cam org lain kalo hapdet pon 1 entri 1 hari kadang tu 2 hari tak hapdet..muahahahaha..



{ 8 comments.. read them below or add one }

LiLy @ MumMyQiStInA LiLy @ MumMyQiStInA April 21, 2010 at 9:18 AM
Rm50 pon dh cukup byk tu..
Dh blh membeli barang bagai..
Biar pon penat mendukung Darwisy..
Tp berbaloi2.. :)
Nana Nana April 21, 2010 at 9:45 AM
sape nk bagi free2 je 50 hengget kan?
senang2 je dpt duit kan?siap dpt men game, dpt adiah dpt duit lagi
Ena Ena April 21, 2010 at 11:07 AM
banyak la tu fiza..

akak nie.. tak cecah pun lg amount ut.. tak tau la bile nak cecah nyer.. hoho..
mamaaerish : mamaaerish : April 21, 2010 at 11:12 AM
eh.. dh best dh tuh.... kalola eb dpt... ye haaaaa... ;p
deena awanis deena awanis April 21, 2010 at 12:35 PM
merasa gak laa..rezeki darwisy tu..
deena awanis deena awanis April 21, 2010 at 12:36 PM
merasa gak laa..rezeki darwisy tu..
MrS. F!zA@Mama Darwisy MrS. F!zA@Mama Darwisy April 21, 2010 at 3:14 PM
Lily~betoi2..boleh wat makan ari keje 5 ari..huhu

Nana~tu la sapa nak bg free2 cam tu je?dah la kalo main pon dpt hadiah lg..hehe

Ena~tu pon seb dpt yg p street fair kalo tak cikit sajo..hehe

mama aerish~huhuhuhuhu

Deena~ hehehe.. rejeki sbb ada darwisy ni..
Intan Intan April 22, 2010 at 12:57 AM
Best nya dpt luit fr nuffnang. Wlupon rm50 je but still rezeki yg memgembirakan :)