Tak dapat pi Bukit Tinggi tengok Badak Menari pon jadikla!!

Jumaat malam cadang nak gi Bukit Tinggi..dah lama teringin nak p...uwaaaaaa sgt kasihan pada diri sendiri..cantik kalo bergambar kt tmpt camtu..Oleh sbb plan semalam, tak jadi la nak pi..tak syiok la kalo tak plan awal2..

Jadi aktiviti sabtu hanya jalan2 cari makan cuci poket di Alamanda saja..haha.. dari Bukit Tinggi, ke IKEA, pastu Sunway Piramid last2 semua tak jadi p yg paling dekat ngan rumah sajok!muahahah.. Kalo nak pi jauh2 ni jauh ke sgt Bukit Tinggi tu kena plan awal2 kan baru aktiviti terlaksana dgn baik..kih2x. Tak pe la Alamanda pon jadikla janji kuar jalan2 dari duk rumah..huhu

Kebetulan masa di Alamanda TM ada wat promosi jadi adala Badak Biru duk menari shuffle atas stage.






Tengok Badak Menari pon jadikla!

Lepas tengok badak menari pi cari makan pulak! tak kenyang pagi tadi dah lantak maggi goreng ni bukan kes tak dak duit nak mkan tapi paling sng nk masak. haha! Jalan2 cari kedai last jumpa Secret Recipe je yg ada! haha tipu kan!






Dah makan sorang sepinggan tak kenyang jgk balik rumah makan lagi!muahahaha.. mana tak kembang perot ni!

harus ado w/p sekeping! ngeh2x

cian anak mama tak dapat makan.. muka pon cam bosan ja..

Makan mahal, tempat lawa, tapi ekon tak dak! harap kipas ja berfungsi! tu pon slow cam siput!sampai berpeluh2 kami.


2 comments.. read them below or add one

Ena Ena April 4, 2010 at 11:18 PM
wow.. best la p janlan2 & makan2.. bestnyerr SR.. yum yummm.. cantekkk la fiza ngan pose tu.. tergoda akak. hehhea.. tp akak bukan lesbi tau!..
cian darwisy.. muke bowink yeh!... mintak la sikit ngan mama.. huhuhu..
MrS. F!zA@Mama Darwisy MrS. F!zA@Mama Darwisy April 5, 2010 at 9:54 AM
Ena~kelakar akak ni.. tak ckp pon lesbi!!hihi..

darwisy berak time tu.. tu yg diam je..haha