Tak cukup satu peti ais ke?

Mana cukup satu kan kalo semuanya boleh nak disumbatnya dalam peti es! hehe..segala mak nenek ada dalam tu! Tapi kat rumah me tu peti es comel je..yo la beli masa mula2 kawen..nak2 pulak time tu sama2 baru keja..nak beli besar2 mahal2 ribu-riban enggak mampu dong!jadi syukur saja dgn apa yg ada! tu pon ada kalo tak dak! alamatnya tak berasap la dapur..hahaha

Okeh, cita pasal peti es ni, ahad lepas beli lagi sebijik! ni la rupanya
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
tadaaa...

amik ko! nak watpa besar camni?

nak letak ayam, daging, segala barangan frozen la tak kan nak letak susu darwisy pulak kan! hehe..tapi bukan nak letak stok ayam daging utk masak.. tapi utk di jual.. huhu..

Yang berada berhampiran tu boleh la kalo nak try barangan halal toyyib(HPA) ni..nan ado paksaan! hehe.kalo nak terus i kasi fresh lagi dari peti gedabak tu! FYI, ayam organik HPA tahan lebih dari 2 bulan ok! huhu



{ 12 comments.. read them below or add one }

firahadifa firahadifa April 15, 2010 at 12:18 PM
HPA ade jual frozen food ker?? tak tau pon.. huhu
MrS. F!zA@Mama Darwisy MrS. F!zA@Mama Darwisy April 15, 2010 at 12:20 PM
ada roti canai segera, nugget, daging burger, ayam, satay siap, huhu macam2 lagi.. ;)
Ena Ena April 15, 2010 at 12:37 PM
Owyh.. ade frozen food gak upernyer..

leh la cri fiza nanti.. heheh
deena awanis deena awanis April 15, 2010 at 12:39 PM
woyyoooo...ingatkan nak stokkan susu darwisy satu peti besar tu tadi...=D
Mama Hanim Mama Hanim April 15, 2010 at 12:48 PM
wah..bisnes hebat fiza nih.. peti besar cmtu mesti isi stok byk la.. good luck ok..
LiLy @ MumMyQiStInA LiLy @ MumMyQiStInA April 15, 2010 at 2:00 PM
Owh..buat bisnes yer..
Baguslah..Good Luck!!
iz-AnN عبداللطيف iz-AnN عبداللطيف April 15, 2010 at 2:37 PM
wahh...makin masyuk ar pasni...naper tak bitau akak...kat umah akak tu ada deep freezer...tak pakai dah...terbiar jek...nak on segan naik plak bil letrik
MrS. F!zA@Mama Darwisy MrS. F!zA@Mama Darwisy April 15, 2010 at 3:15 PM
Ena~jauh sgt la plk nak beli kat fiza..hehe

deena~kalo camtu mmg kaya ngn susu la badan ni..haha

mama hanim~tenkiuk!!

Lily~tenkiuk!!!harap ada rezeki kami..

iz-Ann~aiyak!mana tau akak ada deep freezer.. tak pernah ter pk pon..hehehe.. hugi tol..kalo tak beli ngn akak je..huhu
Nuroll Nuroll April 15, 2010 at 7:27 PM
huhuhu...last time bought the same fridge but smaller just for my EBM! mcm frozen food shop dh kekdahnya....
Aleyn Aleyn April 16, 2010 at 11:57 AM
Wahh...buat bisnes HPA ghopernyer...I pun ahli gak...hehehe
Nana Nana April 16, 2010 at 11:00 PM
wah bezh gile dpt freezer beso gini masuk dlm tu pun muat kan hahha
mazlyna mazlyna April 19, 2010 at 10:11 AM
fiza, pesalah letak susu darwisy dlm tu....lagi panjang jangka hayat nyer....klu simpan kat peti ais lama tu...2 minggu jer...;)

btw...selamat ber bisnes....moga maju dan masyuk...leh anta darwisy kat taska yang best...;)