SAYA MAHU BLOG SAYA DIJELAJAH OLEH BEN ASHAARI kerana ...

Ramainya yang buat entri untuk dijelajah oleh Ben Ashaari termasuklah naman..hehe..me pun nak jugak lah.:)

Ni banner en Ben yang suka membebel secara berhemah dan bermaklumat tu..hehe

Yang paling menarik mengenai Ben adalah kemampuannya membuat entri secara marathon dalam masa sehari..hehe

Sila ke sini untuk maklumat lanjut mengenai jelajah menjelajah ini. Idea yang unik dan menguntungkan bloggers untuk trafik dan jugak follower.

Jadi SAYA MAHU BLOG SAYA DIJELAJAH OLEH BEN ASHAARI kerana ...

1) Nak pendapat Ben dan juga kawan-kawan lain tentang blog pink ini, pink ni menyakitkan mata si laki-laki tak? hehe

2)Nak menambah lagi kawan-kawan. Kalau ada geng pinky lagi best! Hehe


5 comments.. read them below or add one

Mama Hanim Mama Hanim April 10, 2010 at 10:30 AM
menarik gak tu.. nk join gak bleh? hehe..
Ena Ena April 10, 2010 at 1:14 PM
heheh..

akak pun dah buat dah nie.. tp lom publish.. tunggu turn..maklumla.. auto publish!!

gd luck fiza,

rasenyer akan diterjah sbb blog fiza kan dah gelemer.. :)
Intan Intan April 10, 2010 at 3:30 PM
Gud luck dear...den pon tgh tgu gak nie :D
Azrul Hisham Azrul Hisham April 14, 2010 at 1:44 PM
salam ziarah dari blog ben....

fuh...memang pink habis... :)