Road Trip with My Broadband

Bosan? Bosan dengan wayar-wayar bila nak online?

Bila balik kampung meroyan sebab takde internet disebabkan pakai wayar?


P1W1max ada jawapannya!! hoorayyy.. walaupun me masih lagi menggunakan Streamyx, cuba juga mencari-cari service provider yang memikat jiwa. Kehadiran benda alah hitam manis yang comel lote di atas itu sedikit sebanyak memikat untuk beralih kepada wyreless broadband!

Dengan adanya Wiggy yang sebesar USB Pendrive tu, bolehla me berinternet di mana-mana. Di cafe, di taman, di dalam komuter (macam la me pegi kerja naik komuter), atau di dalam meeting..haha. Mengamuk boss nanti. Dalam tandas takkan nak berinternet jugak?hoho

Ada tiga jenis Plan yang boleh kita pilih. ianya adalah adalah W1GGY 59, W1GGY 89 dan jugak WIGGY 129. Kesemua plan ni menawarkan kepada anda modem percuma dan yang paling penting tiada ikatan kontrak. Yang tu paling best!

Dengan hanya membayar serendah RM 59 sebulan untuk plan W1GGy 59, anda semua boleh menikmati internet broadband dengan mudah bagaikan menggoreng telur. Untuk sesiapa yang nak internet dengan lebih laju bagaikan peluru, bolehla mencuba plan W1GGy 89 atau pun W1GGy 129 dengan bayaran bulanan RM 89 atay Rm 129 sebulan.

W1GGy 59 menawarkan download speed 600 Kbps, W1GGy 89 download speed 1.5 Mbps manakala W1GGy 129 pula dengan kelajuan 3 Mbps. Pilih ler yang mana anda rasa berkenan, boleh cuba dulu. Kalau tak berkenan boleh terminate sebab tiada kontrak woo!! Best..Best!

Untuk makluman lanjut, boleh ke http://www.p1.com.my/

Project Alpha Season 2 is presented by Adidas Action 3 and supported by P1 and MAS





4 comments.. read them below or add one

Ena Ena April 28, 2010 at 5:11 PM
mrmm tu la.. akak pun ada gak bincang ngan hubby utk tukar balik streamyx tu gune yg mcm fiza tulis tu.. tp hb akak cam tak nak jerkk sbb dulu penah pakai broadband celcom.. hampehhh.. bile balik kg jekk.. suam2 kuku je.. lambat walaupun amik yg month 100++ tu.. so, terpaksa la ikut jekk yg skrg ni.. tapi kalo balik kg ..sunyi sepi la blog akak tu.. huhu..
Nana Nana April 28, 2010 at 6:32 PM
dulu penah bercita2 k amik ni peh tu dah try sbulan line mmg mcm haprak kt umah ni tros tukar celcom
MrS. F!zA@Mama Darwisy MrS. F!zA@Mama Darwisy April 29, 2010 at 7:28 AM
Ena~kak sama la kita..blk kpg terus blog pon tido..huhu.. sampai terindu2 la hapdet tgk org hapdet..hehe

Nana~owh teruk gak ek.kt putrajaya ni tak tau la cane..hehe.
mazlyna mazlyna April 30, 2010 at 10:06 AM
fiza,

org ramai komen itu P1 macam hampeh...iklan jer lebeh...btw...bukan streamix pun ader wireless ke?....pernah lah kena eproch ngan org stremix dulu...tp malas plak nak berenti dgr dengar sbb tak terasa nak pakai...;)