Pelayar mana menjadi pilihan hati??

Macam-macam pelayar web yang ada kan..huhu..Mula-mula me suka guna Internet Explorer.Tapi bila view blog sendiri macam tak cantik je!macam tak best plk kalo nak berblog..muahaha


Pastu jatuh hati pulak dengan musang berapi Firefox..hehe..Best kan Firefox?Macam-macam add on ada, macam Pizza pulak kan?Tapi tak suka plk sbb mcm berat je kalo loading tu!canggih sgt kot!!


kemudian pernah jugak guna flock tapi asyik hang jaa!


Try pulak opera sebab orang cakap laju. Tapi tak sesuai pulak dengan citarasa I ini..huhu


Sekarang yang menjadi pilihan adalah google chrome..laju kalau nak compare dengan IE dan Mozilla..Themes pon mesti pink gitu!!!hoho


Kengkawan suka yang mana?? Dan kenapa?

{ 8 comments.. read them below or add one }

Ena Ena April 1, 2010 at 9:36 PM
salam fiza..

akak masih gune mozila la.. nak try gak la google chrome tu.. hehehe..

kit kat satu!.. ^_^
Nana Nana April 1, 2010 at 9:43 PM
dolu2 pakai IE
penah gak pakai chrome tp skejap je en somi kata musang lg bez
so skang pakai musang hehe
Intan Intan April 2, 2010 at 5:16 AM
Suke IE, reason tak tau kenapa...wakaka :D
iz-AnN عبداللطيف iz-AnN عبداللطيف April 2, 2010 at 5:30 AM
akak buta it tapi bukan buta hati...hahaha...so akak guna jelah apa yang dah disediakan...takde masa nak explore2 seme yang ko kata tu dik...apa yang penting...kebun ku terjaga...hahaha...
deena awanis deena awanis April 2, 2010 at 8:36 AM
pernah guna IE and Firefox..
and currently using google chrome juge...and obviously with pinky background!!!love love love google chrome..thanks to my hubby for introducing google chrome to me=)
MrS. F!zA@Mama Darwisy MrS. F!zA@Mama Darwisy April 2, 2010 at 8:42 AM
Ena~tq utk kit kat tu!huhu.. try la g.chrome..fiza suke..suma tu naman la yg introduce kn utk i.. i ni buta IT..muahahaha

nana~musang mmg best, suka jgk smpai berebut ngn naman sbb nak setting siap2 speed dial xmo log out blog sng ka klik terus masuk xpyh log in..last mengalah pakai chrome..tp lg laju dr musang..muahahaha pdn muka die.hehe

Intan~try la yg len..hehe

iz-ANN~try la dwnload..skrg free je..huhu.. akak PA bos kan kena la laju je belom suruh dah jalan......huhu

deena~best kan?i loike pink!!mcm budak2 pon ada..tp i tatap suke!!
hanis aleeya hanis aleeya April 4, 2010 at 1:57 AM
Still stick with Mozilla. Chrome bila stuck satu page, boleh corrupt page yang lain. so taknak pakai.

IE lambat load. RAM dia pakai pun besar.

Opera pun lambat load.
Faizal n Fashitah Faizal n Fashitah April 7, 2010 at 9:04 PM
Saya pun guna google chrome. memang puas hati! (Sambil meneguk secawan Ali Cafe) yerrRr iklan plak dah ehek..XD