No String Attached..

Mencari yang tidak berkontrak??

Nak pakai yang lain ada kontrak 2 tahun, setahun..


NI jawapannya!!


Tiada kontrak atau no commitment!! Itulah promosi terbaru yang ditawarkan oleh Wiggy daripada P1 wimax dimana anda boleh menggunakan P1 W1MAX, tanpa sebarang kontrak! Itulah yang dimaksudkan dengan No String Attached. Best kan?? Kalau rasa linenya slow tahap gaban boleh terus cancel je..hehe. Tanpa sebarang denda. Tapi jangan lupa check dulu coverage tempat anda di webnya ok?

Maklumat lanjut sila ke web rasmi http://www.p1.com.my/

Me tengah tunggu bila la sewa internet nak turun jadi 10 ringgit sebulan ke..hoho. Perang kempen antara mereka ni macam-macam kan?hehe..Masing-masing nak menunjukkan kehebatan masing-masing.Takpelah, janji depa boleh bagi servis yang murah tapi berkualiti..;)


Project Alpha Season 2 is presented by Adidas Action 3 and supported by P1 and MAS.

4 comments.. read them below or add one

LiLy @ MumMyQiStInA LiLy @ MumMyQiStInA April 12, 2010 at 8:05 PM
P1 w1max ni mmg ok..
Line pon Mmg Laju jer..
Ena Ena April 12, 2010 at 9:24 PM
owyh!..

akak pon tunggu gak biler la streamyx nak turun rege..huhu
MrS. F!zA@Mama Darwisy MrS. F!zA@Mama Darwisy April 12, 2010 at 9:40 PM
lily~ye ke kak??takut nk try..takut area sini hampeh!hehe

Ena~akak pakai streamyx ke?tu la kalo la jatuh jadi murah kan save cikit..ni mahal sgt..haha.macam la amik pakej plg mahal..hehe
Nana Nana April 23, 2010 at 7:19 PM
dah lama g campak modem p1 ni kt hq dia
pakai seminggu, dua ok masuk minggu ke-3 xleh langsung buka tenet selam sebulan tros terminate
p1 ni klw kita dlm coverage area mmg laju la tp kita ni sipi2 je nk masuk coverage mmg xdapat la..kejap2 ada kejap xde