MAMPU lepas ni aku tak mampu melawan...uwaaaaaaaaa..

Apa pasal ntah bila refresh blog ja kuar cam gini
*
*
*
*
apa ka petandanya??adakah MAMPU dalam usaha utk memblock blog??uwaaaaaaaaaa......sungguh tragis bg org cam me ni.. nak berukban??kena la beli plk..org yg dah lama berukban ok la boleh bwk dr umah..tak kan me nak tarik wayar streamyx..kalo betoi la kena block kena la bela beruk plk pasni!sanggup! huhu..

Facebook?? pon menerima nasib yg sama..habisla tanamanku yg baru nak bermula tu..hahaha


Nota: harap2 block time waktu kerja sajo..time lunch tu kasi la kami ni peluang utk berhibur..hehe



6 comments.. read them below or add one

Ena Ena April 26, 2010 at 12:56 PM
fiza,

tu masalah yg same kat umah.. nyampah jekk.. nasib baik manyak keje kat umah leh buat.. tp cam tak lengkap bile sehari tak menatap matamu..eh blog!..
eima eima April 26, 2010 at 2:25 PM
This comment has been removed by the author.
mazlyna mazlyna April 26, 2010 at 4:35 PM
mujur sudah bleh idup semula.....klu tak..mau ramai belu bruk pasni...;)
Nana Nana April 26, 2010 at 6:52 PM
alamak...xbole buka tenet time opis hour dah ek...ish...mmg haru mcm ni kan..xbole idop la..kan klw xde tenet kt opis
maya amir maya amir April 26, 2010 at 10:47 PM
kat opis saya pun dah kene blocked tenet.. isk..kedekut tau boss itteww..hehe,..

salam perkenalan:)