Kalo nak menang pakaila kain telekung! dah kata nak kaler putih..

Salam pagi jumaat

Dah jumaat rupanya hari ni.pastu esok dah 1mei.Napa la 1mei tak jatuh hari ahad...dapat gak cuti isnin tu..hahaha.. Adui yai kepala masih duk memikirkan boleh ka mama perot buncit ngan pinggang kembang ni duk ber'catwalk' lak esok masa event fareeda tu.. auwww.. jgn terpeleot sudah macam kata kak eli.

Kalo dah malu mmg boleh jadi terpeleot tu..huhu mintak dijauhkan la.. lalalala..Ok gak dapat join at least ada gak pengalaman me mencuba2 nasib nak jadi model w/p dah tau tak dak harapan langsung boleh menang kan..haha. Petang ni ada rehearsal tp tak bawak naman dan Darwisy pon.Cam anak dara la pulak boleh berjimba2 kat sana ngan peserta2 lain..huhu

Jom tgk cenderahati kenang-kenangan dari team Fareeda.. ok la tu!

sapa2 nak datang mai la beramai2 memeriahkan majlis

cenderahati terakhir dari team fareeda.semua ni boleh disimpan utk tunjuk kat anak2 nanti. anak2?? :p


Hati Berkata : Ada jugak org dengki ngan me.Bukan nak bg semangat kat kawan2 tapi di perli2 nya lagi. Tak guna betoi kawan cam tu.Bukannya me tetiba menang duit 1JUTA pon nak dengki..sob..sob.. sedih betoi ada kawan camtu



{ 19 comments.. read them below or add one }

Ena Ena April 30, 2010 at 8:20 AM
wah..

catwalk jgn tak catwalk tau fiza.. mesti anggun kan!.. jgn lupe amik gambo bebanyak tau... dapat bayangkan betapa cantik nye fiza nanti.. hehe

Gd Luck ye fiza.. maner tau ade rezeki fiza kan!.. :)
iz-AnN عبداللطيف iz-AnN عبداللطيف April 30, 2010 at 8:25 AM
uikss...dik gud luck...dulik jek orang cam gitu...orang mulut boya ni susah nak p tutup...all da beh ye...
Damia Aleesya & Damia Ayunie Damia Aleesya & Damia Ayunie April 30, 2010 at 9:11 AM
good luck yer...yakin pada diri sendiri...dan mana tahu mungkin ader rezeki fiza
eima eima April 30, 2010 at 9:13 AM
good luck .. aku doakan ko berjaya ..
bleh gak aku cite kawan aku .... "aku kenai awek ni, blogger(saje pomot blog ko), die jual HPA" heheh

wish u luck dear....
nanti update tau ..
eima eima April 30, 2010 at 9:14 AM
lg 1 ...
org yg perli ko tuh .. suh ko pakai telekong ke??
ayat jeles tuh ... die tak dpt ape yg ko dpt .. besa la tuh .. ignore kan je .... buat yg terbaik tau ...
@e_da @e_da April 30, 2010 at 9:53 AM
gudluck fiza sampai ke final tu....
deena awanis deena awanis April 30, 2010 at 9:56 AM
chaiyokkk kak fiza!!!ignore those yang bermulut busuk itu..sebab dorang sebenarnye jeles je tu..

all the best yekk..i'm sure ur encik suami and darwisy will be so proud of u..=)
Ross... Ross... April 30, 2010 at 10:13 AM
gud luck fza..baju putih nyer dah ada ke?mesti cun gitu...tingin gak nk gi tgk tp tgk la..kalo larat bleh la ke sana..
mama tisya mama tisya April 30, 2010 at 10:29 AM
bestnye leh catwalk..ala2 model gtu..akk catwalk kt dlm umh je...heheheh...nanti soh naman amik gmbr byk2 skit...

org tu jeles cz die tkleh catwalk mcm fiza...heheheh..abaikn aje...
Mama Hanim Mama Hanim April 30, 2010 at 10:33 AM
wow dpt gi catwalk tu..best nya..
good luck fiza.. mana tau ada rezeki fiza kan..
firahadifa firahadifa April 30, 2010 at 10:44 AM
petang nie ade rehearsal yek ?? nengok la ade masa kite dtg..
mama_umar_maryam mama_umar_maryam April 30, 2010 at 12:14 PM
gudluck fiza! jgn lupe lambai2 mcm ratu cantek tau,hik3, dulikkan kan aje dgn mulur org camtu,huh
::Mamalyna:: ::Mamalyna:: April 30, 2010 at 12:15 PM
goodluck fiza...pedulikan kata org2 yang dengki tue...yakin pada diri sendiri..
iEfa iEfa April 30, 2010 at 1:28 PM
wah2 dh nk final event dah haa....nwey jgn too confident..jgn takot sgt...jgn toooo nk catwalk besimpul2 siuh...go with the floww....cam ade can jek nk dpt...paling2 no 3 dpt kot...nwey dudlak yehh..all da best ;-)
mama_izz mama_izz April 30, 2010 at 3:50 PM
wahhh bestnyer!!.. tahniah & gudluck.. hehhee
E.L.I.Z.A E.L.I.Z.A May 3, 2010 at 1:44 PM
baru sempat nk baca entri ni...isk ada jgk yg jeles..hek eleh..len kali awak ckp "ko ada ke dapat chance mcm aku? xde kan? xde duk diam sudah" hahaha

p/s: sib baik x terpeleot