Hey Ladies..nak Tshirt Free Tak?

Ni bukannya lagu Rossa ye!! hehe

Terima kasih alynnmalynna sebab bagi info ni.hehe


Sesiapa nak TShirt free bolehla join komuniti NetQueen ni. Perempuan sahaja. Mesti best kan komuniti macam ni.Very-very good idea. Boleh kita bertukar-tukar cerita ye nanti kat sini.

Sila klik gambar untuk ke netqueen. Kat sana boleh baca lagi detail mengenai netQueen dan baju free tu!!


4 comments.. read them below or add one

alynn malynna alynn malynna April 19, 2010 at 8:48 PM
amboi akk...x de besar lagi ke name kite kat situ?? hehehe...

hey ladies lagu rossa la kak..bukan kris dayanti..hehehhee
MrS. F!zA@Mama Darwisy MrS. F!zA@Mama Darwisy April 19, 2010 at 8:57 PM
hahahahahahahahahahahaha


malunyaaaaa!!!!!!!!!

tukar jugak skang!!
::IenaFazlyna:: ::IenaFazlyna:: April 19, 2010 at 9:48 PM
i dah dpt email die suh bg alamat..die kate lg 1 week dpt..yeay..barang free
iz-AnN عبداللطيف iz-AnN عبداللطيف April 20, 2010 at 10:00 AM
fiza...tolong isikan tuk akak sekali ek...mekasih