Email dan RM50

klik utk besarkan

huhu.dapat emel dari nuffnang.Yg pergi gelombang merah tu dah tentu la dapat emel yg sama jgk kan??hehe.Tunggu masuk ke akaun je then boleh la cash out nilai terkumpul me yg tak seberapa dalam akaun nuffnang tu..huhu.. boleh la wat beli tudung ke..haha me kan penggemar tudung! kui2x

Nota : lain kali boleh buat lagi ye en.nuffnang! muahahaha



{ 7 comments.. read them below or add one }

Ena Ena April 20, 2010 at 9:42 AM
WAHHHHH... bstnyerrr
bertuah badan.. dah la p sane utk berkenal & kenalan bgan blogger yg lain.. dapat duit lagikkk...
akak juge la putih mate sajork!..hoho.. tak pe la.. maybe next time kan fiza..
MrS. F!zA@Mama Darwisy MrS. F!zA@Mama Darwisy April 20, 2010 at 9:48 AM
Ena~tak pe kak next time boleh gi lagi kalo ada!jgn lepaskan peluang nanti!hehe
iz-AnN عبداللطيف iz-AnN عبداللطيف April 20, 2010 at 10:27 AM
aler...nak jugak rm50 tu...tapi tak per...akak pun nak cash out gak lah amaun yang tak seberapa itu...hehehe
abangfaizul abangfaizul April 20, 2010 at 11:10 AM
amboi suke nye awok kan... hak hak hak... sini pun ngah kesukaan gak ni... tapi nak kumpul dulu sampai berkoyan2. hahaha...