Dulu Gelombang Biru, Semalam Gelombang Merah!

Dulu gelombang biru me tak ikut, tapi kali ni me 3 beranak terjebak dengan gelombang merah itu..hehe

Sori ye kengkawan, me bukanlah sombong semalam..huhu. Tapi si Darwisy ni nak meragam je, lagi-lagi bila tengok orang ramai dan bunyi bising..Jadi semalam me hanya duduk je di kerusi meninjau-ninjau dari jauh..huhu


Tapi sempatlah jugak bersua muka dengan blogger-blogger yang selama ni komen mengomen dekat blog je..Antaranya..


Fira Adifah

Lupa pulak nak ambil gambar dia dengan kamera sendiri..hehe..cilok dari blog dia je lah..hehe


hasil kopian dari blog die...hehehehe



mrs bubu

ni pulak gambar anak-anak mrs bubu


Ibu ayah Damia pun ada..snap dari jauh je..Dah bergambar dengan dia tapi kamera dia lah pulak..nanti nak cilok jugak lah



Damia Aleesya..;)

Intai-intai mama tisya dari jauh..huhu..Dia tengah syok main game. Kitorang pukul 2 dah balik dah..huhu







Sempat jugaklah me main baling-baling walaupun tak masuk pon..haha


ni gaya je lebih...hahaha..satu pon tak masuk! kui2x

hati Berkata:balik baru rasa nyesal tak dapat jumpa blogger2 lain..camni la kalo anak tecik pastu tak mo ngan org lain..uwaaaa..bawak stroller tapi kena dukung jgk..



{ 14 comments.. read them below or add one }

Nana Nana April 19, 2010 at 9:02 AM
wah bezkan dpt main game dpt brg2 gatsby
kita ada plan lain klw x sure dtg sini dah
Ena Ena April 19, 2010 at 9:12 AM
bestnyerrr dapat p sane..
tak pe sekurang2nya merasa jugak fiza ke sane..
comei la..
Mama Hanim Mama Hanim April 19, 2010 at 9:23 AM
bestnya fiza dpt join majlis tu.. saya kt kedah ni jauh la nk gi join skali..huhuhu..
alynn malynna alynn malynna April 19, 2010 at 9:29 AM
emm..x nampak pun akk...hehehhe..
mama tisya mama tisya April 19, 2010 at 9:30 AM
nmpk fiza dr jauh tk sempt nk p dkt utk snap gmbr..lps tu tgh main game nmpk naman siap tegur akk & hubby lg...
rose --{@ ibuRafiq @}-- rose --{@ ibuRafiq @}-- April 19, 2010 at 9:36 AM
siannye..dah sampai tp tk dpt jumpe blogger eh..takpela maybe len kali..:-)

lepas ni fiza kene guna mei tai la..org ringsling..maybe senang skit nak bergerak..ur bb pon akan rasa lebih selamat..:-)
ummumishkah ummumishkah April 19, 2010 at 9:48 AM
my hubby and 2 anak buah were there.. me kat umah jer.. :)
iz-AnN عبداللطيف iz-AnN عبداللطيف April 19, 2010 at 10:01 AM
haah fiza...akak pun rasa pasni fiza kena pakan ringsling...barulah darwisy melekat jek kat badan fiza...lalala
firahadifa firahadifa April 19, 2010 at 11:45 AM
la... mrs bubu pon ader ker??? x perasan lak...
Raisah @ echah Raisah @ echah April 19, 2010 at 12:00 PM
waah happening! Darwisy tak der mood ngantuk ye sayang?
LiLy @ MumMyQiStInA LiLy @ MumMyQiStInA April 19, 2010 at 1:27 PM
Wah..mmg best..
Happening jer..
Darwisy masham jer muke..
Ngantu yer.. :)
Damia Aleesya & Damia Ayunie Damia Aleesya & Damia Ayunie April 21, 2010 at 3:46 PM
nice to meet you fiza...hehehe..ader gak gambar weols satu family...tu pun snaps dari jauh yer....hehhhehe..kamera kitaorg tak der gambar weols satu family...so nampaknya kena cilok dari sini lah ni...

p/s: bawak budak kecik memang gitu...sabar jer lah kan...