Berita Kosmo membawa berita!!

Belom habis lagi ye cerita Pencarian Model fareeda ni..huhu Jgn dah borink kawan2 dgn entri me ni.. Arini Kosmo dah umumkan tempat berlangsungnya ROAD To FINAL! dah macam Road show ABP pulak..ekeke..


Tengok tu!Pemilihan utk Pencarian 10 peserta final melalui undian Facebook pon dah ada..Dah jadi 31org finalist..ramai kan?ekeke.. Sesapa yg ada rezeki utk menang tu best la kan hadiah pertama pon dah 15helai tudung eksklusif FAREEDA yg bernilai RM500 kalo tak silap..huhu

Tunggu dan lihat saja dek non! Lambat lagi tu 1 Mei nanti..bolehla me amik masa utk kuruskan badan ni.. rasa cam down je bila tgk org selim melim..ekeke.. Boleh la jumpa finalist ni tak dala rasa cam 'gemuknya aku, malunya nak sembang ngan org, diorg tu cantik2 slim2 ja'...muahahaha

kasi zoom sikit!jgn nak muntah ye! :)

lambat lg kan! jom la sertai ROAD to FINAL kalo ada yg berminat! huhu


nota: kalo ada rezeki tak kemana:)



{ 9 comments.. read them below or add one }

nEa FleriDa nEa FleriDa April 2, 2010 at 9:56 AM
gmuk apa nya akk cumel uit.. dah slim sgt dh tu..
firahadifa firahadifa April 2, 2010 at 10:09 AM
owh... shah alam mall... nanti singgah la my saloon kat tingakt 4 , golden horse cosmetics..sebelah surau.

ingatkan i yer.. bleh kite jumpa.....
mama tisya mama tisya April 2, 2010 at 11:22 AM
wah tklama lg jd glem la sebab ada road to final..mcm2 artis gtu...cun2..kalo dkt bole gk p tgk...jauh ler s.alam..ehhehe..good luck ye..mn ada gemuknye...slim melim tu
Hasnor Hasnor April 2, 2010 at 12:18 PM
waahh klasss gitew! ok la, gud luck
Ena Ena April 2, 2010 at 2:52 PM
Oh hoooo.. sungguh gelemer gituw fiza..

best la.. nak gak tudung tu..heheheh..

rase cam fiza x la gemuk.. mungkin berisi skt cam akak juge la tu kan!>. hehehhe..
y pasti tudung camtu amat sesuai ngan fiza.. cantekkk
Raisah @ echah Raisah @ echah April 2, 2010 at 7:08 PM
good luck! buleh singgah umah kt seksyen 18. hehe
MrS. F!zA@Mama Darwisy MrS. F!zA@Mama Darwisy April 4, 2010 at 6:45 PM
Raisah~umah area mana..umah mak seksyen 19..huhu kt CIAST