You are invited to the Gatsby Deodorant Street Fair on 17 April!

Salam .

Tu adalah tajuk emel nuffnang je..Me rasa ramai yang dah dapat, cuba check ye sape yang tak check emel tuh..hihi

Baru baru ni me terabaikan emel Projek 400 tuh..so mula-mula dah melepas la. Tapi baru-baru ni nuffnang buka balik jemputan tu kepada semua gliteratti members, jadi apa lagi join la.


Jadi me dan naman masing2 dapat jemputan sendiri! boleyla kami bawa lagi 2 org kot!register atas nama berasingan. ahaks!

Mintak-mintaklah naman takde aktiviti apa-apa kat sekolah pada tarikh tu..huhu..kalau takde aral bolehla me jumpa kawan-kawan maya yang lain di saaaaaaaaaaana!



{ 12 comments.. read them below or add one }

mama tisya mama tisya March 23, 2010 at 8:34 AM
akak pn dh dpt..insya allah nk jmpe fiza & naman...tp tula bila rmi2 kn tk cam...hehehehe
Ena Ena March 23, 2010 at 8:49 AM
Tahniah fiza & Naman..

wahhh seronok la yeh!.. asben & wives leh g sesame..
Akak tompang hepi utk korang la ye..

akak x dapat pun.. hu3x..
sob sob sob..
MrS. F!zA@Mama Darwisy MrS. F!zA@Mama Darwisy March 23, 2010 at 8:53 AM
mama tisya~fiza ni jnis xpasan org dah kalo ramai2..susah nk wat pengecaman..hehe

Ena~ape pasal xdpt plk kak?boley ke dpt tak dpt..xfhm.. :(
firahadifa firahadifa March 23, 2010 at 8:57 AM
owh... kite pon pi.. jumpa sana yer....


kalau nampak kite tego tauu
MrS. F!zA@Mama Darwisy MrS. F!zA@Mama Darwisy March 23, 2010 at 10:14 AM
firahadifa ~kita ssh nk kenal org..kalo cam kita senyum2 la nti kita igt la rakan alam maya..hehe
Anak Perak Anak Perak March 23, 2010 at 11:03 AM
ya.itu email jemputan yang ke2 utk event yang sama. X per nk knl bloggers lain,rajin2 amik url blog diorg.jumpa disana.insyallah
Ena Ena March 23, 2010 at 12:27 PM
Akak x dapat sbb dah dpt gak email dr nuff tu..
yerla last minute wat n3 kot.. yerla akak pun baru buka email yg nuff bg sbnarnye.. tu yg wat n3 lambat..
sebenarnye dah memg bukan rezeki akak.. tp dlm email tu akak still blh pegi cumer x dapat la RM50 tu.. tp masih blh menyertai lucky draw tu.. heheheh.. mungkin akak akan pergi juge.. Tgk keadaan sbb hubby akak kate cam dier keje pulak aritu..
sob sob sob lagikkk..
MrS. F!zA@Mama Darwisy MrS. F!zA@Mama Darwisy March 23, 2010 at 2:50 PM
Ena~oh cmtu.. tak pela kalo boley gi gi le..boley jumpa di saaaaaaaaaaaaana! hehe
Ena Ena March 23, 2010 at 3:05 PM
tula.. teringin jumpe fiza yg cantek nie.. :D
MrS. F!zA@Mama Darwisy MrS. F!zA@Mama Darwisy March 23, 2010 at 3:38 PM
Ena~jgn tertipu dgn gambar :) cumel sikit lg suit kot cantik xsesuai ngn fiza..hihi
MiSz MaNja MiSz MaNja March 26, 2010 at 4:41 PM
dapat tapi xleh g.. sbb skrg kt perlis.. huhuh xlama g nak exam.. akak doakan kite taw..