Two in One !!!

Lepas balik dari menyeludup Pampers di Carrefour terus poketdoraemon kosong!haha. Biasa la bg pekerja cemerlanggov ni, gaji dh la lmbt lg..nk menanah tggu 25hb..uwaaaaaaa.Seb bek ada la sisa2 utk dihabiskan sebelom gaji nanti. :p Tgk poket dh kering terus gi Maybank nak cocok lubangduit

Masa tgh tunggu naman cocok duit, ushar2 la dpn dataran tu tgk mak ai!!ramainya duk bergambar..siap baring2,tido2 lg posing.mana tahan!Ada 1geng budak laki tu siap lompat2 lg punya posing..haha syiok plk tgk!kalo zaman remaja dulu msti dah gila2 cmtu.ekeke

Pastu terus request nak gak bergambar time tu kebetulan cuaca ok dan xpanas tak hujan..kira cantik la gak kalo nak bergambar bg kamera berbajet rendah ni.ekeke..

Kalo yg dah bosan tgk gambar ibu dan anak ni sila jgn menyampah hokey! ehehe










Ingat lagi kata2 mak dan ayah "Darwisy la yang paling byk gambar!" maksud diorg antara kitorg semua darwisy yg paling byk ada gambar..haha nak wat cane mak dah zaman skrg ni setiap saat anak membesar dapat diabadikan dgn hanya merakam dan mengambil gambar



Nota hati: Pentingnya kamera zaman skrg sampai student pon sanggup habiskan duit semata utk dapatkan sebuah kamera!


{ 10 comments.. read them below or add one }

mama tisya mama tisya March 16, 2010 at 2:59 PM
mmg best kn bergmbr..rugi saper tk suka bergmbr...gmbr tu penting utk kenangan esok2...mmg btul ank2 skarang bertuah cz stiap saat sure kita nk capture kn...
MrS. F!zA@Mama Darwisy MrS. F!zA@Mama Darwisy March 16, 2010 at 3:11 PM
mama tisya ~betol..mmg hugi la kalo xminat bgmbr ni!hehe..
tp nape diorg xminat ek?best ape kan!kalo tua2 sok boley tgk balik wajah2 muda kita dulu..ekeke
anak zaman skrg mmg beruntung!
Ena Ena March 16, 2010 at 3:36 PM
wahhh.. sempat posing naaa.. best lah.. dah lamer x posing kat situ..hu3x..

cantekk picture2 tu fiza..
alahai cekci la darwisy tu.. ekekeke.. boboy x kisah la cekci ker aper kan! ahaks!!

a'a fiza, bebudak skrg kemain lagik dengan camera canggih manggih.. hphone pun same..
kiter nie juge lah gune mana yg ader..
DSLR asben akak skrg gune utk kijer dier jer la.. akak pun lebih senang gune camera cokia akak tu.. hu3x.. x per lah x cantek maner.. janji leh abadikan gambar anak2 akak.. hehehehe..
MrS. F!zA@Mama Darwisy MrS. F!zA@Mama Darwisy March 16, 2010 at 3:39 PM
Ena ~hehe betol k.ena kita ni xkisah janji boley bergambar sudah!tp kalo ada yg nk beli DSLR kita on je kan!hehe..

bertuah anak kita kuar ke dunia dah ada brg2 canggih kecik2 lg dh dpt pgg kamer, hp! kita dulu keyboard komputer pon ssh nak sentuh!sbb xde sendiri punya!hehe
Nana Nana March 16, 2010 at 4:25 PM
bez kan budak2 zaman skang ni kita dulu kecik2 ada 3,4 keping je gambo time bb, klw rosak abes la...nanti kot darwish dah beso kan klw nk cari gambo kecik2 xde dalam album buka je blog mama dia kan save pastu g print heheh
MrS. F!zA@Mama Darwisy MrS. F!zA@Mama Darwisy March 16, 2010 at 4:26 PM
Nana~aah kan awk..agak kalo gmbr dah berkulat bukak je blog ni ha penuh gambar!haha..
kena tinggal siap2 wasiat address blog kt anak2 nti..ekeke

kita dulu gambo pon cm nmpk xnmpk je kuning je..haha
LiLy @ MumMyQiStInA LiLy @ MumMyQiStInA March 16, 2010 at 4:31 PM
Cantiklah gambar2 ni semua!!!
Darwisy pon dh pandai posing dh.. :)
E.L.I.Z.A E.L.I.Z.A March 16, 2010 at 4:48 PM
xnak komen pasal gambar hahahha

nak komen psl tudung awak..cantikkkkkkkk..fareeda je ariani tu heheh
firahadifa firahadifa March 16, 2010 at 6:05 PM
betul3X .. betul betul budak skrg nie.. masih dalam perut lagi camera n videocam dah dibeli untuk sambut kelahiran dia...
MrS. F!zA@Mama Darwisy MrS. F!zA@Mama Darwisy March 16, 2010 at 6:30 PM
LiLy @ MumMyQiStInA~dia dipaksa utyk senyum..hehehe

E.L.I.Z.A~ariani..model fareeda tp pakai tudung ariani..

psstt.. ariani tgh sale buy 1 free 1

firahadifa~sgt beruntung kan anak2 zaman skrg..:)