Darwisy pemes di Ariani!!

Cerita shopping tak berakhir lagi..hehe Petang semalam semasa di rumah mak ternampak iklan Ariani ada sale besar-besaran di Berita Harian.Kebetulan hari ahad tu mmg nak ke HPA utk beli barang.haruslah terjah Ariani kan dah kedai tu belakang HPA je! huhu

Bila dah terjah tak kan balik dgn tgn kosong punya kalo dah nama pon pompuan!ekeke cadangnya nak tengok je!sebab minggu lepas dah beli pon.ehehe

Semasa syiok duk memilih time tu tengah dukung Darwisy terdengar suara sales girl duk bercakap sambil memegang2 tangan dan mencuit2 pipi Darwisy,  
Maya Karun :Ya a'au ya a'au (sebab Darwisy pakai cap terbalik ala Hip Hop gitu)
E-kin: Mata hitam dia besar la..
Maya Karin :Selalu datang sini (macam la selalu datang..heran.memang setiap kali sale aku pegi pun..hihi) sampai kenal dah diorang dengan Darwisy.. haha

Secara tak tersengaja beli tudung-tudung kat bawah ni..;)


Tambah 10 hinggit dapatla kad pink yang sweet ini ..hihi


Hati berkata : Baru sedar dah ada 14 helai koleksi Ariani aku.tu pon semua beli masa sale besar2an je :D




{ 8 comments.. read them below or add one }

mama tisya mama tisya March 29, 2010 at 8:37 AM
ada tgk sales ariani dlm metro..wah2 byk dh koleksi ariani ye..akk tkde pn..
Ena Ena March 29, 2010 at 8:46 AM
Wallamakkk.. DAsyat tol la.. nie yg jeles nie.. heheh.. jeles sbb selalu x dapat nak p time ariani buat sale.. hu3s..
cantekkk la tudung2 tu fiza..
wahh.. glemer ye darwisy kat sne!.. ^_^
nieda nieda March 29, 2010 at 11:52 AM
salam,
byknya koleksi ariani, tudungnya mmg cantik. saya ada dua jer
MrS. F!zA@Mama Darwisy MrS. F!zA@Mama Darwisy March 29, 2010 at 11:53 AM
mama tisya~byk sbb beli time sale, cuba xsale..mau juling tgk rege die!hehe

Ena ~ariani terdekat kt mana kt sana?

nieda~cantik kan..kdg tgk cam pelik corak die, sekali ltk kt kepala cun gak kan..duit pon cun..hehe
MiSz MaNja MiSz MaNja March 29, 2010 at 9:27 PM
uh berapa percentage ariani bagi kalau jd member ea?
MrS. F!zA@Mama Darwisy MrS. F!zA@Mama Darwisy March 29, 2010 at 10:43 PM
MiSz MaNja~diq, kalo kad pink 10-15% kot.. kalo kad gold boley hgga 30%.. kelebihan kad ni boleh shopping time xde sale la.. hehe
E.L.I.Z.A E.L.I.Z.A March 30, 2010 at 10:13 AM
wah dh ada kad ek skang..mcm best..tp k.eli x terpedaya pun :P

FYI, k.eli lgsg dh x pakai ariani..mmg tersimpan rapi je tudung² tu dlm almari (setelah di dry-clean)..xtau la pasai apa heheh
MrS. F!zA@Mama Darwisy MrS. F!zA@Mama Darwisy March 30, 2010 at 10:16 AM
E.L.I.Z.A ~ala kad tu bukan nya bg keuntungan pon!huhu.. dis pon cikit je.. k.eli, fiza kalo beli pon time sale yg betol2 sale je.. kalo setakat 30% xkoser nak beli mahal2..huhu
saja syiok tgk kad pink..hehe

nak wat cane dah minat tertarik suker ngn tdung stail gitu.. shawl mmg xboleh masuk la..ekeke