Susahnya nak tengok Darwisy mengekek

Me dah lama nak tengok Darwisy ni ketawa mengekek..huhu..Sebelum ni nak bagi dia mengekek, kena geletek bagi dia geli baru dia ngekek..hehe

Tapi malam tadi naman acah 'cakkkk' je, Darwisy ketawa mengekek-ngekek tak berhenti..Seronok pulak tengok..

* Emm..Pernah dengar tak kenapa orang tua tak bagi anak kecik ketawa banyak sangat takut mengigau?? Ada betul ke ek? Sama gak dengan tak bagi anak kecik tengok cermin..Kenapa ek?Ada yang tahu tak?? Kongsi-kongsi la ye.. :)

Sempat gak rekod Darwisy ketawa malam tadi..huhu


mmmmmuuuuahhhhhhh utk anak mama!

Nota Hati : Alangkah bahagia tengok anak kita boleh buat satu demi satu. Alhamdulillah.

4 comments.. read them below or add one

Ena Ena March 19, 2010 at 4:05 PM
ehehehe.. seronok kan tengok anak cam seronok sgt2 bile mengekek..

akak penah gak dengar org tua2 ckp cenggitu tp x tau la pulak naper.. ho3x.. sori..
LiLy @ MumMyQiStInA LiLy @ MumMyQiStInA March 19, 2010 at 11:08 PM
Alalala..Comelnyer Darwisy ketawa...

A'ah..mmg pernah dgr gak..
X leh bg anak kecik ketawa sgt..
Nnt leh ngigau..terbawa2 dlm tido..
Intan Intan March 20, 2010 at 1:17 AM
Suke nya aunty dgr dia gelak ketawa...so happy je budak2 nie kan fiza :)

Ambik byk2 tau video dia gelak...nanti itu semua akan tinggal kenangan je and sgt best bila one day nanti dpt tengok kembali :D
MiSz MaNja MiSz MaNja March 26, 2010 at 4:46 PM
huhuh pendapat org tua yg kita xtahu..