Red Carpet di alam maya

Tak dapat jalan atas Red Mummy Carpet masa kawen dulu dan tak dapat jemputan utk Anugerah Binatang Bintang Paling Popular Berita Harian pon tak pe la! Dapat berangan lalu atas Red carpet di alam maya pon jadikla!

kalo la me ada kereta seperti ini.. kayo den!

Zaman sekarang ni kawen edban! meletops! siap jalan atas Red carpet! Ala-ala artis gitu!Zaman dulu kawen, jalan atas jalan tar je! hehehe

W/p me hanya blogger kerdil, tp masih ada org nak kasi me Award ni! Pemberi Award ini adalah dari MissManja. katanya dia blogger baru! Tapi blog die edban jgk! Mahal jgk blog dia wooo..bernilai RM69,684.88.. tak caya tgk blog dia. ehehe


Nota Ringkas: Top ke tak top ke i tetap tip top!! muahahahaha. sila muntah darah! :D



5 comments.. read them below or add one

Mama Hanim Mama Hanim March 30, 2010 at 12:30 PM
mmg meletops pn blog fiza.. i like it..hehe..
Ena Ena March 30, 2010 at 12:45 PM
Memg fiza top aper!.. tu yg iklan nuff pun selalu muncul & dpt jemputan res d carpet kat alam maya nie.. heheheh..
Nana Nana March 30, 2010 at 1:16 PM
ye la kan zaman skang kawen siap lalu red carpet sew carpet saje dah RM300 baik soping kah....kah..kah... (jeles sebenarnya dulu2 xpat red kapet hahah)
MrS. F!zA@Mama Darwisy MrS. F!zA@Mama Darwisy April 1, 2010 at 9:06 AM
mama hanim~apa yg meletops kak?hehehe

Ena~nuff terlalu baik hati...hehe

nana~haha..tudia karpet saja rm300.. yela kan kita mana nak beli karpet warna merah..huhu
(mmg jeles pon kita xdpt jln atas tu)
MiSz MaNja MiSz MaNja April 4, 2010 at 12:51 AM
amboi3x.. kak fiza ni mmg mama meletop la.. tu pasal ceq bagi no.. heheh.. anyway akak mmg layak dapat pun taw.. suke tgok blog akak.. best je.. btul x ? (Heheh.. sorry ye kebelakangan ni agak bz dengan presentation kat class.. maklumlah dah bergelar senior ni.. byk viva la plak.. tambah next sem last kat u.. nak exam dah ni )