Penatnya naik turun mahkamah!!!

Apa kami buat ke mahkamah??jeng..jeng.. ke mahkamah bukan utk perbicaraan bertujuan menyaman pihak akhbar, menuntut hak @ menghadiri perbicaraan org lain..hoho.

Cerita pasal mahkamah ni, teringat masa nak angkat sumpah sewaktu mula nak masuk kerja.Kebetulan naman nak buat jgk.Masa di kaunter tu, punya la kerek giler ah mamat tu layan customer.. apa ko igt ko lawyer?hakim?majistret?ah peduli la sapa ko..tp ko jgk macam aku makhluk Allah..kita tiada kuasa..

eh, tiba2 termarah pulak kt sini..bkn apa, bila igt balik mmg geram!tapi lupakan je la benda dah 2tahun berlalu..

Sebenarnya yg jadikan penat naik turun tangga mahkamah je..bkn masuk dlm mahkamah pon.buat apa?gi photoshoot pagi2 sabtu.Dgn cuaca yg panas, badan berpeluh dah, Darwisy sampai basah baju..layan je omak ni nak bergambar..ahaks.kononnya teringin giler tgk org duk shoot kt tangga mahkamah tu..me yg rumah dkt ngn mahkamah ni pon tak pernah gi shoot situ.hehehe..

layankan saja gambar hasil poyographer a.k.a naman :)

susah kalo guna tripod sbg poyographer..ahaks..mmg krg cun la..

omak yg belengas berangan macam la dia tu model..ekeke

cak!cak!cak!cak! darwisy suka sgt perkataan ni..kalo buat mesti gelak.. hehe

promote sikit tudung FAREEDA ni.. hoho

ni la tangga mahkamah tu..me yg dalam kesepian.... kui3x






suka sgt Darwisy time ni..hehe



Sekejapan saja di situ..badan dah belengas, dahaga, jadi terus gegas balik rumah..tak best nak lama2 kat luar musim panas skrg ni kan..




3 comments.. read them below or add one

mama tisya mama tisya March 1, 2010 at 10:16 AM
wah biru ni,kalo tk bole join gathering blogger...ehheheh..cun2 smua gmbr..ala2 model dh ni
Ena Ena March 1, 2010 at 10:43 AM
cun la piccas2 tu iza.. dah macam model dah tu.. :P
E.L.I.Z.A E.L.I.Z.A March 2, 2010 at 9:45 AM
phewitt...darwisy pun hepi je......