Nuffnang memang baik hati

Penghujung bulan 2 hari itu me lupa nak cash out kan earning me yang tak seberapa ni..Malas la nak cashout sekarang, nanti menunggu lama pulak..hehe

ni je la mampu dikumpulkan selama 9bulan lebih..hoho

Sebenarnya me tak ambik tau sebelum ni earning me...hehe..naik tak naik tak kisah la tu yang tak join klik mengklik tu..kalau join earning me mesti mantops macam orang lain kan???

Tapi semenjak dua menjak ni me heran kenapa blog me yang unique visitornya tak melebihi 100 sehari pun boleh dapat buffered..sebelum ni me dpt tahu kena mantain trafik 100 ke atas baru boleh buffered earning..tapi apa-apa pun alhamdulillah la..rezeki la tu kan

dapat 2 ketul jadikla..w/p tak berketul=ketul mcm org lain


nota: w/p kecik jumlahnya, rejeki gak tu kan.


{ 14 comments.. read them below or add one }

Ena Ena March 3, 2010 at 8:50 AM
Wahhhh.. bestnyerrrr fiza!

Biler la turn akak pulak.. hu3x.. camtu klik2 la akak pounyer nuffnang tu yeh!.. ekekekekeke..
asyik tido jer.. hu3x..
MrS. F!zA@MaMa DaRwiSy MrS. F!zA@MaMa DaRwiSy March 3, 2010 at 9:09 AM
Ena~cikit je tp berharga tu..uhuk..

okeh tp selalu msk xpnh jmpa pon..asyik titon je..hehe
Ayda Munir Ayda Munir March 3, 2010 at 9:10 AM
Oklah tu.dah boleh cash out:)
mama tisya mama tisya March 3, 2010 at 9:23 AM
rezeki2 even tk byk kira okla...bole bw darwisy jln2 mkn2...hehehehe
Intan Intan March 3, 2010 at 10:27 AM
Sikit2 lama2 jadi bukit! Cayalah ada buffered tuuuu ;)
nursarah nursarah March 3, 2010 at 12:02 PM
jelesnya dengan buffered tue...
sop sop March 3, 2010 at 12:23 PM
sy pun br mita cash 1st time, rm50 lebih jer pas setahun register dgn nuff ttp aktif dgn nuff 5 bulan.
sikit pun rezeki gak..
tahniah...!
Nana Nana March 3, 2010 at 12:54 PM
baru cek mgu lepas 2 hengget lebeh kekeke
tu pon baru2 jek reg nuff
wah bez kan saje2 je dpt duit 62 hengegt pon..sape nk bg?heheh
MiSz MaNja MiSz MaNja March 3, 2010 at 1:06 PM
xpe rezeki buleh di cari.. iklan nuff kat blog MiSz MaNja tu lah mata pencarian part time.. almaklumlah.. study lagi.. nk keje part time lain xde transport.. lgpun institut MiSz MaNja ni bersepah2 la.. 1 Perlis ni di0rang punya.. huhu.. biar sedikit asalkan berkat... KIT okeyh !
MrS. F!zA@MaMa DaRwiSy MrS. F!zA@MaMa DaRwiSy March 3, 2010 at 3:35 PM
mama tisya~aah cikit pon leh jln2 atau mkn2 ni..hehe

nana~tu la sapa yg nk bg free cmtu je..hikhik..
Atan Athen Atan Athen March 3, 2010 at 5:06 PM
besnye....i punye nuff br 3hinggit....hahahahahahah