Mode~On leave

Semalaman tido terganggu..Darwisy yg kurang sihat selsema dan batuk yg agak teruk jgk..Setiap kali batuk dia nak muntah..cian anak mama. Mama ni yg xcukup tido sakit kepala sbb Darwisy asyik menangis dek krg selesa kot sbb tak sihat.

Berat hati nak gi keja kalo anak tak sihat kan! Tido dia pon terganggu..Asal batuk je menangis..Macam mana nak tinggal kt taska.Kalo kt rumah ni boley la bg perhatian!hrmm.. Dah tido dah Darwisy lepas makan ubat..

Doc pulak kasi me MC 1hari sbb sakit kepala ni ha berat ja dah tido tak cukup.. Tak tahu la berapa kali Darwisy bangun nangis.Lebih kerap dari biasa..Biasa mmg la sbb bangun menyusu kan..

Harap anak mama cepat sembuh! Sedih plk tgk dia batuk sampai merah muka, nak muntah, hingus meleh setiap kali bersin..nak menitis air mata mama.tak boleh la tgk anak sakit!Ada ke mak yg suka tgk anak dia sakit ek!!huhuMemang musim demam kot skrg!Kat taska boley kata ramai yg demam,batuk, selsema.Nak buat macam mana kan!


Hati Berkata: rasa sayu hati bila tgk anak tak sihat terbayang me batuk, selsema masa pregnant kan Darwisy dulu..rasa terseksa! nak batuk kuat takut terberanak, nak makan ubat macam2 takut effect anak dlm kandungan..huhu



{ 7 comments.. read them below or add one }

Ena Ena March 31, 2010 at 11:03 AM
alahai ciannyer darwisy..

kesian juge la pd omaknyer.. sbb same2 x leh tido lena kan!.. nasib baik dapat mc juge.. leh la rehat sementara anak lena kan!..
mama tisya mama tisya March 31, 2010 at 11:34 AM
smoga darwisy cpt baik...kalo dh kt taska tu ada yg tk sihat sure berjangkit kn..sian ank kecik kalo sakit cz kita sbg ibu lg sian tgk die kn
Ross... Ross... March 31, 2010 at 12:04 PM
sama la kita..smlm dh el arini tpaksa dtg keje..dr td sakit pala sgt sambil muntah...eee rasa nak blk pon ada..td pesan kat cekgu taska,kalo nmpk khairin mcm ngantuk biar la dia baring..jgn kang sampai meragam dan last2 kena cubit lak kan..ee risau..sh 2mlm xckup tido..
ArELeEz ArELeEz March 31, 2010 at 12:36 PM
coti sbb anak sakit pon 1 pengorbanan gak tuh. btw, semoga darwisy cepat sembuh.. aminn..
mama_izz mama_izz March 31, 2010 at 9:44 PM
alahai cian nyer darwisy.. moga2 si comel tu cepat sembuh... hehe
deena awanis deena awanis April 1, 2010 at 8:22 AM
erk..batuk kuat takut terberanak??sampai cmtu ke kak fiza???
♥siEha♥ ♥siEha♥ April 1, 2010 at 1:05 PM
fiza jgn bg darwish batuk lame2..tkt nnt semput...amie pon br je kurang skit dr batuk..smpai kena amik Napilizer...ssh klau kena cam tu nnt...
ok..take care for darwish