Jalan-jalan tengok roket!!

Ini bukan tengok roket ke bulan ye..ekeke..tengok roket xbergerak..hoho
Petang sabtu lepas balik dari Jusco mandi2, makan-makan(makan lagi) terus keluar pulak dgn harapan nak tgk roket.selama duk putrajaya ni sekali pon xpernah tengok.ekeke jakun sungguh

Ok lah sebenarnya ni monumen alaf baru bukan roketterbang .hehe Kononnya niat nak la bergambar family tp amat kecewa sekali sbbnya baru kamera yg sudah di self timer nak capture tak sempat utk kami bersedia terpaksa berlari sbb hujan turun bagaikan mutiara..hehe

Sangat cantik view dari tempat monumen yg berdekatan dengan masjid besi.kalo nak dijadikan tempat utk photoshoot pon ok gak.

Jadi hasilnya yg ada hanya gambar ibu dan anak, gambar bapa dan anak..hoho

dibelakang kami tu la monumen alaf baru

chewah macam tgh tggu roket nak berlepas pulak!!

baru je beli bendalah yg warna warni tu kt jusco macam cantik tgk org bergambar pegang benda tu

masjid besi dan tasik..sangat cantik hokey!!


gambar terakhir sebelom berlari sbb hujan turun..hoho

nota hati: my life is getting better...alhamdulillah (omputih pulak)hehe




{ 15 comments.. read them below or add one }

Ena Ena March 15, 2010 at 12:13 PM
Cantek picture2 tu fiza..
penah p situ tp snap gambar sbb cuace amat panas time tu.. kemalasan nak turun kete.. hehehe..
Ena Ena March 15, 2010 at 12:15 PM
Fiza, camner nak amik 3 colum camni ekk? x yah ader background.. penat dah carikkk x juge akak jumpe.. hu3x..
MrS. F!zA@Mama Darwisy MrS. F!zA@Mama Darwisy March 15, 2010 at 12:23 PM
Ena~kak 3column apa kak?template ke ape? dah ada yg mudah tu akak amik kt draft blogger yg tu mudah la..yg ni buat ikut coding..
mama tisya mama tisya March 15, 2010 at 12:24 PM
best la die dpt tgk roket...hehehehe

klakar tul tgk gmbr last tu...gmbr sekerat...ehheheh

**hubby fiza ada tnye akk aritu nk photoshoot tp weekend dh ada agenda ,kalo tk leh posing2 kn...bestnye
MrS. F!zA@Mama Darwisy MrS. F!zA@Mama Darwisy March 15, 2010 at 12:29 PM
mama tisya~aah mmg xsempat kak..hujan trun terus lari menyelamatkan diri..hehe..balik trus..

ermm..tu la..best kalo dpt ramai2 posing.. meriah sikit!tak pe len kali ada lg..hehe
Dayu Dayu March 15, 2010 at 1:34 PM
suka gmabr fiza ngan darwisy yg 2nd last tu.. makin mantap skill suami fiza..best kan ada DSLR ni..
MrS. F!zA@Mama Darwisy MrS. F!zA@Mama Darwisy March 15, 2010 at 2:22 PM
Dayu~hehe..boleyla..masih byk perlu dipelajari..kami budak baru belajar.. :p
rose --{@ ibuRafiq @}-- rose --{@ ibuRafiq @}-- March 15, 2010 at 2:45 PM
cantiknye gambar
bilerla nak berDSLR plak ni
eheheheh

kita tk nampak plak benda alah tu g putrajya ari tu
tang mana benda tu terletak weh fiza?
MrS. F!zA@Mama Darwisy MrS. F!zA@Mama Darwisy March 15, 2010 at 3:37 PM
alah kt bwh dr tapak pasar tani tu dah nmpk roket tu duk terpacak kt situ nun ha..ekeke.. tapak pasar tani tu kn dpn MOF..
mRs.aJaQue mRs.aJaQue March 15, 2010 at 4:20 PM
ai mama..
tgok roket kt ner..org pn duk putrajaya tp xpenah nengok roket pn..tq walking..nnti kte sharing lak ek..
E.d.Y E.d.Y March 15, 2010 at 6:30 PM
nice pics..cute baby u have
alynn malynna alynn malynna March 15, 2010 at 8:49 PM
suka dtg blog akak lg2 klau update bout gambar yg ade darwisy..comel!!! krim salam die eh..hehehe..

pes time comment stlh berbulan melawat..huhu
xiiinam xiiinam March 15, 2010 at 10:24 PM
Salam....
ckLah selalu ke blog n@m@n, baca entri saja. Tak pernah tengok tepi-tepi....
Kali ni terpandang link mama Darwisy terus klik...




Mama dan Papa Darwisy punya wajah seiras rupanya...orang tua-tua kata, pasangan serasi...



:)
n@m@n n@m@n March 15, 2010 at 11:01 PM
cKlah~nampak sangat tepi-tepi n@m@n tu semak..hehehe
MrS. F!zA@Mama Darwisy MrS. F!zA@Mama Darwisy March 16, 2010 at 9:51 AM
xiiinam~salam knl kak.. betol ke kak..amin..amin.. harap2 kekal hgga akhir hayat..;)