"I'm going to the Gatsby Deodorant Street Fair"

Oleh kerana me mengabaikan emel projek sulit 400 sebelum ni, hari tu me rasa dah melepas la nak join Gatsby Deodorant Street Fair yang best tuuuu!! Tapi nuffnang memang baik hati, dahla sekarang nuffnang bagi buffered kat kebanyakan blog-blog, sekarang nuffnang membuka kembali peluang untuk join event tersebut. Cayannggg sama nuffnang.bodek sikit


Detail mengenai event yang super duper fun tersebut adalah seperti di bawah

Date: 17th April 2010
Time: 10am till 5pm
Venue: Front Foyer, Ground Floor, Berjaya Times Square, Kuala Lumpur.


Apa Yang Menarik Di Sana
  • semua peserta yang terlibat dan mengambil bahagian dalam permainan layak untuk menyertai cabutan bertuah. Antara hadiah-hadiah yang bakal dimenangi melalui cabutan bertuah adalah barangan elekteronik, komputer,telefon bimbit dan baucar tunai berjumlah lebih dari RM 15,000!
  • Terdapat pelbagai gerai mainan yang akan didirikan semasa ‘Street Fair’. Ada yang seringkas membaling getah hinggalah ke aksi-aksi yang melucukan dan menggelikan hati seperti bergusti sumo dalam beg udara oleh para peserta. 

Untuk maklumat lebih lanjut boleh layari  www.gatsby.com.my/streetfair


Jumpa di saaaanaaaaaaaa!! (kalau me terpilih la..huhu)

2 comments.. read them below or add one

Ena Ena March 21, 2010 at 9:06 AM
wallammakkk..
best lah...

jgn lupa amik award + tag dr akak ea!!..