Hadiah Menanti Bagi Pengunjung ke 16061(Sticky Mode)


okey..Di sebelah kiri blog pink kepink ni ada satu stat counter yang sangat rajin membilang uniques visitor yang datang..hehe..

Sesiapa yang nak hadiah ni, pastikan anda adalah pelawat ke 16061..

Caranya, sonang je

  • capture statcounter yang ke 16061 itu
  • emel/buat entri yg paling simple atau apa-apa saja cara untuk tunjukkan bukti dengan cara yg paling mudah :p


hadiahnya merupakan deodorant Amway yang bernilai RM21siap ada harga lagi tu!!




Kalau nak tahu kelebihan deodorant Amway sila ke sini

SELAMAT BERUSAHA MENCARI NOMBOR 16061


Nota hati: suka tengok nombor cantik kat plat kereta.. kalo ada rejeki lebey nak la nombor 212 pulak utk next aset..haha


{ 15 comments.. read them below or add one }

Ena Ena March 19, 2010 at 10:50 AM
akak pun gune deodorant nie fiza.. dag lamer dah gune dr zaman belum kawen lagikk.. selesa & serasi dah.. :)
MrS. F!zA@Mama Darwisy MrS. F!zA@Mama Darwisy March 19, 2010 at 11:47 AM
mama tisya~try jg xtry :)

Ena~selesa kan...dh hati tertambat tak kan berpaling pd yg lain..hehe
a d r e y n i e  e l i s y a a d r e y n i e e l i s y a March 19, 2010 at 12:03 PM
lama lg nk pg number tuh...
kena alert neyh...

hehehe
alynn malynna alynn malynna March 19, 2010 at 2:45 PM
tiap ari akan terjah blog akk nie..hehhe
Budak Pipi Tembam Budak Pipi Tembam March 20, 2010 at 3:45 PM
hoh! hari2 tiap2 jam nak kena tgk ni...hehehe...
MiSz MaNja MiSz MaNja March 26, 2010 at 4:38 PM
lama lagi nak tgu dapat giveaway.. huhuhu.. macam kat erafm plak an.. elok2 hangat tgu punya tgu t "HANGIT" hehehe...
sonata anak kancil sonata anak kancil March 27, 2010 at 2:43 PM
bolehlah cuba...takut tak terkejar....dok terlepas la jawabnya!
sonata anak kancil sonata anak kancil March 27, 2010 at 2:43 PM
bolehlah cuba...takut tak terkejar....dok terlepas la jawabnya!
iz-AnN عبداللطيف iz-AnN عبداللطيف March 29, 2010 at 10:12 AM
owhhh pandai ko ek...ni hari2 akak kena p lawat blog ar ni...hehehe...nak...nak....tiap masa dan ketika akak try catch ek...:P
MrS. F!zA@Mama Darwisy MrS. F!zA@Mama Darwisy March 29, 2010 at 10:19 AM
iz-AnN ~hehehe.. lawat jgn xlawat kak.. :D