Earth Hour lagi!


Tora datang lagi..yeayyyy!!! Mesti semua dah tau kan pasal earth hour sabtu malam ni.. Dulu masa earth hour pertama masa tu tgh pegnen.Syiok jgk duk lam gelap sambil lepak2 kat balkoni tgk rumah org, tgk sekitar Putrajaya ni 1 persatu lampu2 kat bangunan dan jalan dipadamkan!

Pastu tgk bangunan setiap tingkat lampu dipadamkan.macam best je..bila lagi nak tgk jalan2 jadi gelap kan? Putrajaya nampak cam romantik je sbb tak banyak lampu..muahahaha.

Tahun ni nak gak join w/p si kecil Darwisy akan turut serta bergelapan.mesti dia suka kot! sebab masa blackout baru-baru ni selama 5 jam jgk tak pulak dia mengamuk!

Ok, semua jgn lupa ye Sabtu 8.30-9.30 malam ni!padamkan suis suma lampu ye! Selamatkan bumi kita! ecehhh :)



{ 8 comments.. read them below or add one }

MUNIRA AZME MUNIRA AZME March 25, 2010 at 11:57 AM
skrg Darwish pulak dpt join earth hour...sbb thn lepas mmg earth hour dlm perut (black out terus) he he...Munira thn lepas Earth hour kat shopping mall je..he he
MrS. F!zA@Mama Darwisy MrS. F!zA@Mama Darwisy March 25, 2010 at 11:58 AM
MUNIRA AZME ~soping mall xjoin earth hour ke?ekeke :p
Zimah's Depart Zimah's Depart March 25, 2010 at 12:01 PM
fiza : thn lepas mmg umah akak bergelap..sbb xde kat umh..hehe..seminggu gelap..thn ni xtau lagi la..gelap ke..ada lampu ke..sama je..bil api tetap sama..hahaha..
MrS. F!zA@Mama Darwisy MrS. F!zA@Mama Darwisy March 25, 2010 at 12:15 PM
Zimah's Depart ~betoi! jimat pon tiap2 bulan bil lg bertambah! haha heran betoi!
Ena Ena March 25, 2010 at 12:15 PM
Akak pun join juge last year fiza.. hope this year x terlepas la.. heheheh..
MiSz MaNja MiSz MaNja March 26, 2010 at 4:36 PM
ketinggalan lagi bab earth hour nih.. huhu
MiSz MaNja MiSz MaNja March 27, 2010 at 1:22 PM
malam ni earth our.. coming soon.. aroun few hours dear.. jum support earth hour..
MiSz MaNja MiSz MaNja March 28, 2010 at 12:01 PM
oh akak kite lupa la semalam ade earth hour.. penat je tunggu berjam2 nak join sekali tapi leka wat keje lupe plak.. huhu

P/s: kalau buat lain hari pun still leh kan cuma sasaran untuk menjimatkan kadar pemanasan tu berkuranglah betul x ea?