Dapat Hadiah PC baru..Yeay!!


Kotak apa tu??


*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*



Tadaaaaa.....




Nilah PC baru i..huhu..Terpaksa menjadi jakun sekejap kerana tak pernah tengok CPU dekat belakang monitor..




Baru best berblog..eh buat kerja..hehe..Buat kerja dulu, kalau takde kerja barulah boleh berinternet kan? Sebab kita dibayar gaji untuk buat kerja..


Dan utk pc baru ni spec yg plg i suke!!!!


*4GB RAM
*Windows 7 
*Microsoft Office 2007
*dll..



-tak sempat nak rasmi hari ni, sbb nak gi klinik ptg ni.ekeke mcmla xboley tggu esok


lepas ni kena la jadi pekerja gov yg lbih berkakilebar berkaliber


Nota ringkas : banyakla ko punya hadiah!hak milik kerajaan punya la!:p




{ 8 comments.. read them below or add one }

Nana Nana March 17, 2010 at 1:20 PM
heheheh tu la dpt pc baru semangat je wat keje kan tp tu hangat2 taik ayam je..kekek

lst year dpt pc flat screen 2 org je kt opis yg dpt pc tu mmg semangat pastu..malas...hahah arini pon monteng keje ehehehe
ninim ninim March 17, 2010 at 1:52 PM
semangat membara nampak
lalalala~~~
LiLy @ MumMyQiStInA LiLy @ MumMyQiStInA March 17, 2010 at 1:55 PM
Lily pon 1st time tgk ni CPU blakang Monitor..hikhik.. :)
mama tisya mama tisya March 17, 2010 at 2:19 PM
best2 dpt pc br..nk2 flat screen...window 7 lg..ni bz wt kj or update blog:-p
Ju@Lucky^Mummy Ju@Lucky^Mummy March 17, 2010 at 2:40 PM
wow.. saya pun first time tgk CPU kt blkg tu.... giler best la.. sy punye CPU masih lgi gedabak ni..
Ena Ena March 17, 2010 at 2:53 PM
bestnyerrr...

nak jugakkkk!! ekekkeek.. akak punyer nampak cam canggih tp RAM slow tahap siput sedut.. ahahaha.. tp ok lah kan!..

so, pasni leh la wat kijer dengan jayanyer..
MrS. F!zA@Mama Darwisy MrS. F!zA@Mama Darwisy March 18, 2010 at 8:46 PM
Nana ~haha..betol2..

ninim~bkn semangat yg membara tp org yg bersemangat..muahahaha

LiLy @ MumMyQiStInA ~tula fiza pon jakun gak!hehe

mama tisya~menyelam sambil minum air dah lepas ni..ekeke

Ju@Lucky^Mummy~semakin canggih kan skrg ni...xlama lg mouse kt skrin plk..huhu

Ena~request la kak..baru jd pekerja cemerlang..

ArELeEz~rotibasi..hehehe