Blogger Yang Chanteekkkk!


Dapat award ni dari Kak Ena mummy kepada si comel Anis dan Irfan. Seorang mummy yg comel.. kiut miut, kecik molek orgnya! :) peace!! :p ini bukan ayat bodek tapi ini benar2 belaka! ahaks


makaceh banyak banyak banyak ye! :p






Nak dapatkan award ni ada law & terms nya...

1. Thank & link the person that gave you the award.

2. Pass this award onto 15 blogger you’ve recently
discovered and think are fantastic

Me tak tahu la sapa yg dah dapat award ni tapi nak jgk bagi la kepada yg sudi mengikuti kisah "N' The Story Goes" tapi macam tak cukup 15 :




*Sila abaikan bagi yg pernah dapat

3. Contact said Blogs and let them know they’ve won the award

4. State 7 things about yourself.



  • pinky mummy(pinky sgt ke?)
  • suka bergambar! hahaha
  • tak boleh tengok benda yg bersepah mesti nak membebel. apa da!
  • kadang cepat naik minyak angin
  • tidak sabar dalam sesuatu perkara cthnya : nak dapatkan benda yg diidamkan
  • pemalu tapi pemahu.. muahahaha
  • benci pada kepura-puraan seseorang



3 comments.. read them below or add one

Ena Ena March 21, 2010 at 8:55 PM
Thanks ye fiza.. sudi amik ..ehehehhe

a'a la akak pun lupe nak tulis camtu.. akak pun pantang nampak sepah lam umah... cepat je mulut nak bebel.. muahahaha...
rose --{@ ibuRafiq @}-- rose --{@ ibuRafiq @}-- March 26, 2010 at 4:21 PM
alamak..cmno terlepas posting fiza ni eh? uhuhu..sori..thanx ye fiza..nnti kita letak kat blog nama fiza..ehehe..

thanx bagi kat kite...:-)
MiSz MaNja MiSz MaNja March 26, 2010 at 4:42 PM
Blogger yg chantek??? heheh blog chantek ke plus dengan orgnye sekali ea?? hehehe.. btw congrats dear..