Alamanda bagi baju free!!

Salam pagi ahad.. bangun pagi perut lapar, terus rasa nak makan roti canai.hoho Sementara menunggu naman membawa balik roti canai mau cerita cikit aktiviti hari jumaat lepas kerja.

Ke alamanda ptg jumaat tu, nak belikan Darwisy jeans dan baju!sonok memilih di Parkson bila bayar di kaunter terbaca pasal pembelian melebihi RM200 dapat sehelai baju Earth Hour glow in the dark!Terhad utk 200 pembeli pertama je!

Apa lagi bergegas ke kaunter customer service la,beratur jgk utk dapatkan sehelai baju!hoho!.Dah org nak bg free tu pon atas syarat yg dah ckup amik je la kan!

Kami beli ini!



Kami dapat ini!!


Earth Hour glow in the dark! tak percaya?

Tengok ni!


Pakai baju ni ke Alamanda petang semalam boley dapat baucer makan bernilai bernilai RM50! Tapi tak p pon! ekeke

Malam tadi macam ramai tak sokong earth hour. tengok semua rumah rileks je pasang lampu!huhu:) Kami pon fikir 4,5 nak off lampu ke tak! haha boley ke camtu?

Nota ringkas: bukan senang nak dapat benda free!



{ 9 comments.. read them below or add one }

LiLy @ MumMyQiStInA LiLy @ MumMyQiStInA March 28, 2010 at 8:43 AM
Sonok kan shopping utk baju anak nih.
Berbaloi gak dpt free..
smlm Kat sini pon sama gak..
Bukan nya x ramai..
mmg Tgk semua rumah pon lampu terang menerang jer..X sonok plak kan..
Tp ktorg smlm bg mati lampu tp TV on.. :)
soffya soffya March 28, 2010 at 8:52 AM
betul tu..bukan sng dpt brg free.jadi bila ada peluang, rebut..he


urm, juga tk off lampu semalam,ishh...rs bersalah pulak..ishh
Ena Ena March 28, 2010 at 11:56 AM
bestnyerrr..

akak x kuar ke mana2 pun lagikkk nie.. sopin oh sopin!!

cam dah lamer jer x beli baju tuk2 badik tu.. hu3x.. ciannyer..

akak mlm td dah pas time tu baru tingat earth hour!! ho3x... terlepas jugakk..
MrS. F!zA@Mama Darwisy MrS. F!zA@Mama Darwisy March 28, 2010 at 5:17 PM
To All~ soping mmg mengasyikkan dan sgt membahgiakan!! hehehe

tp kena beringat jgk kan!

rasa sesal plk xikut join earth hour blh plk duk pk 4,5 kali!
mama tisya mama tisya March 29, 2010 at 8:11 AM
wah shopping dpt bj ye..heheheh tp mmg ada special offer gk time earth hour aritu mcm kt c4,tesco

thn ni tk brp meriah tgk org sambut earth hour mayb cuaca yg panas kot...tp akk kt umh bergelap gk tp setegh jam je...heheheh
Zimah's Depart Zimah's Depart March 29, 2010 at 9:54 AM
wah..soping..mmg heaven..akak pun x off lampu..dkt kul 9 baru terigt..masa tu plak tgh lipat kain..xkan nak lipat dlm gelap plak kan..hehe..***alasan je tu..
MrS. F!zA@Mama Darwisy MrS. F!zA@Mama Darwisy March 29, 2010 at 10:09 AM
mama tisya ~tahun ni mmg xmeriah..putrajaya mcm xda sambutan lgsg..heran..

Zimah's Depart ~join jgk tu w/p setengah jam je.kami ni duk teragak2..haha
Nana Nana March 29, 2010 at 10:51 AM
wah beznye dpt tshirt free glow in the dark lagi
kita ada 1 je baju glow in the dark
MiSz MaNja MiSz MaNja March 29, 2010 at 9:30 PM
bukan xsokong mungkin xdiingatkan. banyak sangat mende nak kene buat sampai lupa plak an..

kfiza lenkali buat la menu roti canai by hand. n taw dah sikap pompuan ni shopping yg paling best. sbb kalau balik umah kan.. takut terfikir2 plak an ttg baju yg kite berkenan tu. n kalau dah beli lak sumtimes rasa mcm alamak "sygnye duit aku" hehe..

p/s : komenku yag paling panjang wat masa ni .