3-Series Birthday Giveaway:THE FACT ABOUT e-caR

Sebuah contest anjuran ecarnazrin di entri ini sempena besdaynya yang sudah masuk 3series katanya. huhu

3 fakta mengenai e-car dengan sedikit huraian ;)

Fakta 1 : Peminat setia barangan guess dan barangan branded yang lain seperti ALDO, CHANEL,COACH,coachnmuchmore,DIOR,GAP,Louis Vuitton (wow),Nine West,RAOUL. Pernah menyesal sebab beli kasut yang harga asalnya 9oo++..huhu

e-car nazrin seorg yg sgt gemar barangan guess sampai dari kasut, baju, handbag semua nya jenama guess kalo ada tudung jenama guess pon dia beli agaknya.. ke mmg ada tudung guess ahkak?saya xtahu:)koleksi kasut guess die banyak wooooo!!!.Hadiah utama pun guess kan?huhu

________________________________________________________

Fakta 2 : Seorang working mom yang BF anaknya eiymann sampai 2 tahun +++ dan e car diBF kan oleh ibunya sehingga umur 4 tahun. Diberi handbag Sabrina (betul ke?) sebagai hadiah menyusukan anak sehingga 2 tahun++

Part ni panjang sebab me pun BF. Jadi sangat sensitif pasal ni..huhu.Yang paling me respek adalah kegigihan beliau seorang working mom yang fully breastfeeding. Banyak pengalaman beliau yang mencabar tetapi Yang paling best part menyusukan anaknya dalam LRT lagi tu!


tengok..ni buktinya!!Memang patut dicontohi ibu-ibu bapak-bapak di luar sana.Banyak cerita,info, pengalaman ahkak e car ni boleh dijadikan panduan. Ahkak e car menafikan tanggapan ramai yang badan kecik molek macamnya tidak mampu fully breasfeeding

___________________________________________________

Fakta 3:e-car nazrin seorang yg ketika dahulunya free hair, tapi sekarang dapat membuktikan dgn memakai tudung juga mampu bergaya!! Sehinggakan membuka blogshop ::style-caR::


Penaja-penaja




3 comments.. read them below or add one

E.L.I.Z.A E.L.I.Z.A March 20, 2010 at 11:29 AM
wah..bagus bagus...awak ada silap tulis sikit tu..kt part bf tu..awak tulis 2bulan instead of 2tahun..cepat tukar eheh

gud luck!
MrS. F!zA@Mama Darwisy MrS. F!zA@Mama Darwisy March 20, 2010 at 1:19 PM
hehe..seb baik k.eli pasan..thanxs ya!
e-caR NazRin aka ibuEiymann e-caR NazRin aka ibuEiymann March 22, 2010 at 2:31 PM
salam terjah dr ahkak..
okiess..LULUS smua..gud luck yerr!!