Zaman Belengas ku...sangat malu!!

Masa balik kpg ritu bosan2 sajala punggah album lama zaman belengas dulu..Sangat malu pada diri sendiri bila tgk gambar dulu2..sangat naif!!haha

Bila tunjuk picas tu suma kt naman dia pon gelak..hahaha..terima jela wife mu yg selekeh gila dulu..dahla main belasah je tudung ape, dgn muka tak jaga hitam berkilat, tak kisah kena panas, berjemur..dulu gila punya aktif bersukan..tapi bukan olahraga..hehehe

jom tgk picas me dulu2..

me yg kt tgh2 rambut kerinting tu..tp bkn kerinting asli..gila punya teringin nk kerintingkan rambut smpai tido pon tak lena malam ajak wan(opah) gi buat rambut..haha

masa ni raya pakai jubah..masa tu kan musim berjubah time raya..geli tgk!!brutal gila posing!

ni suma adik beradik me n mak, time ni plk trend tudung black & white..xkisah baju apa pon..haha..

Ni pulak masa dinner semester pertama kt poli..musim tudung ape ntah..ala zaman ni kan wardina la ikon tudung cmni..rasa lawa dahla time tu..kelakar betol!!

ok2..ni nmpk la macam bergaya cikit..yela ni dah dinner last semester masa ni dah pandaila cikit pasal fesyen..w/p tak bergaya mana pon..

Sangat kelakar kan..punya belengas anak sapa la ni bila tgk balik..ala naman tu gelakkan org dia dulu pon lg kelakar!!!!!!!!hehehehehe


{ 8 comments.. read them below or add one }

Ena Ena February 24, 2010 at 12:30 PM
ekekke..
comey lah fiza dolu2.. biase la dah namenyer zaman belengas kan fiza.. tp dulu fiza cam tembam sikit ekk..

Fiza, akak pon ader pic2 camne duk lam draf.. x tau bile nak publish..
Ietams Ietams February 24, 2010 at 1:48 PM
lain juga muka dulu & sekarang
MrS. F!zA@MaMa DaRwiSy MrS. F!zA@MaMa DaRwiSy February 24, 2010 at 3:51 PM
Ena~mmg sgt belengans kan time muda2 dulu..hahaha..

cptla publish nk tgk jgk..hehe

Ietams~mmg lain..gemuk, gempal, gelap 3G lg..hehee
Aleyn Aleyn February 25, 2010 at 9:45 AM
Zaman muda remaja...sangat indah kan kalau dikenang balik...
Izan Ishak Izan Ishak February 25, 2010 at 10:33 PM
fiza...gmbr dulu2 mmg klakar kan bila tgk2 balik...
**izan pun dulu itam gelap n bulat juga...cikgu skolah rendah siap tegur "awak dulu2 masa sek ren kan gelap...skrg dah lain..."...hehehe
MrS. F!zA@MaMa DaRwiSy MrS. F!zA@MaMa DaRwiSy February 25, 2010 at 11:54 PM
Aleyn ~mmg indah kan kak..tp ada jgk dukanya..hehe

Izan Ishak~fiza dulu gemuk sgt..skrg kalo jmpa mmber skolah msti tegur "hg la ni kurus no".. hahaha
Hasnor Hasnor February 26, 2010 at 8:52 AM
hahahah..lawak laa dik!! (gelak bleh? :D)...perkataan berlengas tu pon dh kelaka..ahahaha :D

tp gmbr mmg x bleh blah laa kan..

tp tak kata awak..akak pon same!

ahahahaha...kalo tgk pics yg dolu2...buruk gilers!!! ahahaha :D

asben pon mmg suke, kalo blk kampung, korek album lama2...nk suh jd bahan dia nk gelak :D kureng kn?!
ahhaha

neway..a'a laa..awak berisi sket dulu :) skang ni slim ;) dh lepas bersalin pon maintain slim..
apekah rahsia?
MrS. F!zA@MaMa DaRwiSy MrS. F!zA@MaMa DaRwiSy February 26, 2010 at 9:46 PM
Hasnor~mmg sy belengas kak.. geli geleman tgk pic dulu2..haha..

eleh kak, diorg gelakkan kita pdhl diorg pon sama je belengas..hehehe