Sekali-sekala berangan menjadi model

hehe..Tajuk...Yela..sekali sekala berangan apa salahnya kans?????huhu

Cuaca yang panas membataskan pergerakan keluar rumah..huhu..Jadi lepak je la dalam rumah..

Cuba membuat photoshoot untuk Model Fareeda dalam rumah sahaja dalam masa tak sampai setengah jam sebab Darwisy dah mula merengek nak susu..;)

Berbekalkan photoghrapher yang tak pernah ambil kursus mana-mana, nilah hasilnya







sesiapa yang baik hati tu bolehla undi me di sini ;) sebelum 12pm Isnin 22/2/2010


Boleh add me melalui FB badge di sebelah kiri blog ni

Bila melibatkan undian melalui FB ni yang me tak berapa sonok ni..dahla kengkawan me dekat FB ciput je..

Kalau me ada 50 orang kawan then orang lain ada 10000 kawan FB, memang out la me kan???huhu


{ 7 comments.. read them below or add one }

tchersally tchersally February 22, 2010 at 11:34 AM
alorrrrr manih nye mama Darwisy nih..
E.L.I.Z.A E.L.I.Z.A February 23, 2010 at 12:39 AM
ni mmg fareeda buat tetiba ke fieza? igt kena submit kt paper kosmo je..nk join pun xleh sbb k.eli x beli pun tudung fareeda ngeh ngeh ngeh..
MrS. F!zA@MaMa DaRwiSy MrS. F!zA@MaMa DaRwiSy February 23, 2010 at 8:40 AM
xla..dh lama dia buat..fiza yg baru thu..2la igtkan kt paper je..hehehe..

saja try test fareeda plk..tp seyes la tdung2 dia cantik2..hehehe
iEfa iEfa February 23, 2010 at 4:58 PM
telambat tgk ur blog...klo tak undi dh..nwey sweet..try laa anta photo tu kt nur mag :D