opocot mak hang meletop!!

melatah la pulak minah ni!!nak wat cane dah duk kebaboommmm dpn balkoni umah ni ha!!apa yg meletop tu??

Ni la org kata rejeki duk kondomaniam hak milik kekal sepenuhnya kerajaan..tak payah nak p apa2 event bunga api Putrajaya ni ha..tgk melalui balkoni rumah ja.huhu.

tapi kalo nak tgk konsert kenala p..mana nak nmpk muka artis mana duk melalakmenyanyi.kalo nmpk dah kira stage betol2 dpn balkoni la..ekeke

ok2 nak cita semalam dan hari ni ade karnival wow kt Putrajaya ni ha..malam semalam tgh syok2 online tiba2 kebabooooommmmmmm!!!!terus berlari2 anak en.naman menyambar kamera lalu membuka pintu balkoni dan tdgr klik!!klik!!klik!!

dan hasil dr kepenatan beliau berlari2 anak mmg tidak sia2..hehe

jomla tgk terus apa yg kebaboooommmm tu!!






sangat cantik kan??

Darwisy yg tidak tergejut dan langsung tak sedar sewaktu bunga api tgh kebaboooommmmm!!!siap tido dgn pose yg menawan lg..haha


{ 7 comments.. read them below or add one }

deena awanis deena awanis February 21, 2010 at 11:28 AM
good boy darwisy...
tiba2 teringat lak zaman belajar dulu, sanggup bersesak kat putrajaya sebab nak tengok international fireworks comp dulu....=)
MrS. F!zA@MaMa DaRwiSy MrS. F!zA@MaMa DaRwiSy February 21, 2010 at 11:30 AM
deena awanis~oh yg fiza pon smpai sangkut dlm jam..org putrajaya xdpt tgk pon..haha
syafawani syafawani February 21, 2010 at 12:55 PM
munga apii..syiokk2..hehe..like it!lawa ohh:)
E.L.I.Z.A E.L.I.Z.A February 21, 2010 at 1:35 PM
wah..x sia2 berlari2 amik camera..nice shot! darwisy pun baik je, rilex je tdo..x pedulik bunyik kebabomm tu ye hehhehe
MrS. F!zA@MaMa DaRwiSy MrS. F!zA@MaMa DaRwiSy February 21, 2010 at 2:03 PM
syafawani~me le tgk sini..hehe

E.L.I.Z.A~huhu.. darwisy tu baru lps mengamuk tido la..jap je tido baik pstu ngamuk blk,hehe.
Zimah's Depart Zimah's Depart February 22, 2010 at 10:52 AM
sama la..akak pun tgk dari rumah..hehe..tetiba dgr bunyi kedebom tu..
Izan Ishak Izan Ishak February 24, 2010 at 7:36 AM
seronok tgk munga api. kat umah ni banyak org main bunga api masa CNY last week. anak2 izan pakat2 tgk depan pintu...cantiknya UMMI bunga api tuuu...