Hati2 semasa membeli!



Cuba teka gambar apakah itu??
Anjing?katak?kambing??

tilam bujang ni beli masa sarat dulu then pakai masa pantang

Mula ingatkan dah tersalah beli tilam yg ada gambar anjing.. yela masa beli mmg tak fikir nak check kan..

bila dah balik rumah baru la nak perasaan itu, ini..

Dan setelah di google gambar dalam tilam itu adalah binatang yg chomellll ini
'
'
'
'
'


ianya adalah seekor lembu!!! see! sama kan??
gila punya lega hati kalo tak mmg dah pikir nak jahit sarung lain..haha sbb kalo nak p tukar pon mmg stoknya hanya satu sajo, bagi kualiti yg elok la,yg tak elok banyak..

pastu baru2 ni me ada belikan Darwisy 8 helai rompers.. hoho
Masa beli mmg nampak cantik je, macam biasala tak fikir nak check kartun ape kan... sekali balik rumah!!


satu dari romper yg dibeli


close up cikit gambar apa di romper itu




Adakah kartun itu adalah seekor a****g???

Ada betolkah sangkaan ku itu??

Sudah di google tapi masih was2..


*kalo betol binatang yg dimaksudkan itu, kenala bg pada org yg boleh menerima kan..


4 comments.. read them below or add one

iEfa iEfa January 19, 2010 at 2:22 PM
hyee..bru sempat bloghop ..lame dh follow u...hihiihih

gamba fes tuh mmg lembu...lembu yg comey2...dulu i ader mug cemtuh :D

tp yg 2nd tuh cam jgak laa..a8888g :D
MrS. F!zA@MaMa DaRwiSy MrS. F!zA@MaMa DaRwiSy January 19, 2010 at 3:43 PM
tu la...mmg kompom kan anjing..hugi2.. hehe
Ena Ena January 20, 2010 at 8:05 AM
sib baik cow yg comel.. to yg 2nd tu.. hu3x.. x per le.. bukan rezeki darwisy la nampaknyer.. nanti mama beli yg baru yeh!.. lg comel tau!.. he3x..
MrS. F!zA@MaMa DaRwiSy MrS. F!zA@MaMa DaRwiSy January 20, 2010 at 11:38 AM
Ena~bkn rezeki.. tggu member bkn islam dpt bby la t hadiahkan..hehe