Aneboda Gobokssss!!!


Minggu lepas jalan-jalan cari makan di IKEA dan IKANO..Cadangnya nak beli satu barang je..last last berbarang-barang jugak..huhuhuhu

Yang penting me dah jumpa beli goboks untuk baju-baju Darwisy itu..padahal dulu masa pregnant dah bekenan tapi tak beli..

Tengok sekali lagi pada hari tu tangkap cintan terus beli..ekeke

Tapi malam tadi baru naman pasang..hoho






manual kena rujuk betul-betullllllll..toto usang tu berguna jugak sebagai lapik..hoho


berjam jugak naman amik masa nak siapkan..yela..dalam manual siap cakap kena 2 org..tp terpaksa la dia gigih wat sorg2..huhu



taraaa....

'
'
'
'
'
'





baru la best sikit kan Darwisy?? 3bulan usia Darwisy baru nak beli



sukanya Darwisy dapat gobok a.k.a almari


ni lah bakul baju pink Darwisy sebelum ni..huhu...xpe kan bakul je pink


{ 11 comments.. read them below or add one }

Ena Ena January 24, 2010 at 10:53 PM
bertuah darwisy. mama&papa dier gigh pasang utk dier tau!.. cantek gak fiza gobok tu.. tengok kemain lh darwisy senyum dpt gobok baru.. he3x..
deena awanis deena awanis January 25, 2010 at 8:56 AM
bakul pink x pe kak fiza, tp jangan bagi darwisy pakai baju pink selalu ye..sesekali kira ok la..sweet giteww!!
MrS. F!zA@MaMa DaRwiSy MrS. F!zA@MaMa DaRwiSy January 25, 2010 at 9:01 AM
Ena~gigih sgt smpai berjam2 psg.. kalo bg staf IKEA tu pjam mata je kot smbil psg..hikhik.

aah kak..dpn die transparent.i loike!! style omputih gitu!

deena awanis~ade jgk baju pink.. ade org hadiahkan.. ade ke patut???

simpanla kot akan dtg ade rezeki bby gurl plk..hehe..
Hasnor Hasnor January 25, 2010 at 10:07 AM
huhuh...goboks same cm rifqi & rayyan..yeye! darwisy dh ade goboks nye sndiri :)

p/s: ikea dkt je umah akak..len kali singgah la
Nana Nana January 25, 2010 at 10:09 AM
hehe bakul pink tu xkisah ltk kat umah je xde org tgk lain la klw bwa g jenjalan org nampak kan
MrS. F!zA@MaMa DaRwiSy MrS. F!zA@MaMa DaRwiSy January 25, 2010 at 10:22 AM
Hasnor~la yeke.. xhengat akak dh gitau ritu kan..aritu pon sgr rushing..gi pon dh zohor..weekend ni nk gi lg..boleyla p umah akak kot..kih2x..

sama??yeye!sama..hoho

Nana~tu omak dh minat pink smpai bakul baju anak pon jd mangsa..haha
mamaaerish : mamaaerish : January 25, 2010 at 10:52 AM
ok la gitu... kami nih... dh teramatla penohnyer aerish nyer cabinet... so kena la bli lain... hu3... nk bli bsr bilik kami lak kecik... camnola.. hu3
ross ross January 25, 2010 at 11:16 AM
hahaha..xpe gak fza umur darwisy 3bln baru beli..ni khalis dah nk dkt 3thn masih xjadi2 nak beli..sama la minat yg tu gak..dh pegang letak balik amik menda lain...pastu amik balik letak blk...dok pkai jer almari laci konon temporary tp sampai ler ha dah 2thn...lawak2 bila tingat blk..
ross ross January 25, 2010 at 11:16 AM
hahaha..xpe gak fza umur darwisy 3bln baru beli..ni khalis dah nk dkt 3thn masih xjadi2 nak beli..sama la minat yg tu gak..dh pegang letak balik amik menda lain...pastu amik balik letak blk...dok pkai jer almari laci konon temporary tp sampai ler ha dah 2thn...lawak2 bila tingat blk..
MrS. F!zA@MaMa DaRwiSy MrS. F!zA@MaMa DaRwiSy January 25, 2010 at 11:21 AM
mamaaerish~yola aerish dh lama kuar, byk la bajunya..
hehe..
darwisy ni ha 1drawer pon xpnuh lg..haha
bestla aerish byk baju ye..

ross~lor, gi ler beli kan de sale ni..hehe..
bila dh siap psg n guna rasa cam nktambah lg..haha tamak btol!
:)
zpela ada jgk drawer nya, ni pakai bakul je lg cian..haha
Dayu Dayu January 30, 2010 at 1:08 AM
kita pun awal2 dh sediakan wardrobe untuk baju dan brg2 baby
dia tak kuar lg, dh sediakan awal2
nak kongsi almari ngan mak ayah takde space dah..kena gak beli lain untuk dia
sementara ni bagi mak dia tumpang jap