Shortlist Peserta Contest Melaram Dengan Handbag

Aku -----> Me

Haduiiii..poning palo me nak pilih peserta untuk shortlist ni..cadangnya nak buat Top 10..tapi tengok- tengok yang menggayakan/melaram dengan handbag lebih daripada 10..Jadi buat shortlist je la..Nanti bagi me 2,3 hari lagi untuk memoningkan kepala sendiri untuk memilih pemenangnya..boley???

terlebih dahulu me merakamkan jutaan terima kasih kepada semua yang amik bahagian (skemanya ayat)..Dan me minta maaf sekiranya ada kurennngnya dalam penganjuran contest ini

Dan me juga tak melantik juri pun sebab kalau me lantik Rizalman sekalipun jadi juri, rasanya tetap tak memuaskan hati semua pihak..Tengoklah Anugerah Juara Lagu, w/p lagu dipilh juri pro..tataps ada yang berbunyi tak puas hati..jadi me mintak maaf sekali lagi kalau tak memuaskan hati semua pihak

Yang penting me dah menambahkan kenalan tak kira remaja, tak berapa remaja macam me dan juga mama-mama yang vogue sume gitu..Kenalan maya ni pon bagus kan?? Boleh bertukar tukar cerita..

Me tak nak membebel panjang lagi..Inilah dia peserta yang dishortlistkan..

jeng..



jenggggg...



jenggggggggggggggggggggggg.....






























{ 17 comments.. read them below or add one }

nn nn December 17, 2009 at 11:49 PM
ouh! kecewa kejap. haha. tadela main2 je peace2. hehe. yg top 10 bergaya belaka :)

suka elizraku n wannurhanisah :D
E.L.I.Z.A E.L.I.Z.A December 18, 2009 at 12:17 AM
hah?biar benar ni?mcm mimpi je ni..OMG..hepi (^_^)
tQ ye fiza!

p/s: alamak malu la kt nn la..
ira ira December 18, 2009 at 12:22 AM
tq yer fiza!!

walaupun gaya ku tak setanding model...

good luck semua...

ira suka eliza and beba...

cute miut 2orang ini..
beba beba December 18, 2009 at 12:31 AM
wah..shortlisted..hepinye..thanks fiza.. :D

hehe..kiut ke ira..miut ade la..tq..malu la..hahaha.. :D
bettYone bettYone December 18, 2009 at 2:24 AM
ouh~ ropa2nya insomnia ada ubatnya..mula2 ingat dah x t'senarai dah..ada jugak t'selit kat last skali;) bau la rs dpt tido lena..ngeh3x..

tenkiu fiza..im glad to be shortlisted:) happy judging!
Wan Nur Hanisah A.Halim Wan Nur Hanisah A.Halim December 18, 2009 at 10:28 AM
hehe owh mcm kejutan maalhijrah je rasanye sis!!

buat mama WAN ANIQ DARWISY, 10's masukkan nisah dalam list tOp10!!really lOve u sis fiza! =)

buat NN, mekaseh ske shaye.hik3
haziQah haziQah December 18, 2009 at 11:00 AM
OMG top 10 hoho alhamdulillah ni pon da kira satu kejayaan phewwiittt gud luck to all top 10! :D
mama_izz mama_izz December 18, 2009 at 12:09 PM
eh... mcm terkejut jek.. menggayakan beg di atas pokook pun masuk dlm list..hehe.. dah la muka gayat..hehe.. aywy...tq..
deena awanis deena awanis December 18, 2009 at 12:25 PM
alaa..x tersenarai top 10..hahahha..
tp ngaku kalah r biler tengok para model yg sungguh bergaya diatas..

xpe2..next time akak wt ler contest agik!!nnt nk join agi!!hahha
ChePah ChePah December 19, 2009 at 12:14 AM
hua3..not in the list.
kuciwa wawawa :(
hehe congrats to those who were shortlisted yah :)
faez faez December 19, 2009 at 10:38 AM
NI Semua baik masuk gadis melayu tu..huhu
follow faezblogger yeah,byk tip dan trik blogger disana
aleena aleena December 19, 2009 at 11:53 AM
alaaa terlambat jumpe blog nie..

xdpt nak join contest nie skali..
zool zool December 19, 2009 at 11:59 AM
First time singgah sini..
Tak tau nak komen apa
iedaLUVsham iedaLUVsham December 20, 2009 at 6:18 PM
ekekek!!! thanxx fiza memasukkan name ku dan mesin potostate ku, ekekek!! :)
yantie yantie December 21, 2009 at 1:16 PM
wah! tak sangka je..=) shortlisted plak..gud luck semua..thanks fiza anjurkan contest ni..
Dayu Dayu December 22, 2009 at 8:55 AM
issskkk...tak sangka nyer.. bila browse down ada gambar kita.. oohhh, dpt tersenarai dlm shortlisted ni pun rasa macam suka sgt..
thanks ye fiza..

*meriah dunia blogging skrg ni..suka :)