Hepi Besday to Me!!!!

Salam kawan-kawan..aku still kt kg lagi..hehe..kat kampung faham-faham la kan..on9 pakai GPRS tersiksa jiwa raga den!!

InsyaAllah link contest semua tu aku terjah bila dh kembali ke Putrajaya, insyaAllah next week..sabor ye..hehe

hari ni genaplah 24 tahun aku menghuni bumi Tuhan ni..Alhamdulillah..

Tahun ni jugak aku menyambut besday sebagai seorang ibu..

Tadi dah celebrate di rumah dengan atuk,wan,naman n darwisy..dengan KFC spicy 9 ketul, seketul colonel burger dan sekotak cheesy wedges..hehe..Darwisy tgk saje..hoho..lambat lagi boleh merasa..

esok maybe celebrate lagi di Jusco Seberang Perai..hehe..

InsyaAllah hari Jumaat ni diadakan majlis cukur jambul dan akikah Darwisy(botak la anak mama nanti..huhu)..Sesiapa yang area Kulim tu jemput datang naaa...;)


Nota ringkas: Nikmatnya walaupun hanya KFC..maklumlah org baru lepas berpantang..keh3x



{ 8 comments.. read them below or add one }

cintaKusayangMu cintaKusayangMu December 2, 2009 at 8:06 AM
hpi besday...wah..kita sebaya rupenye..beza bulan je....
Ena Ena December 2, 2009 at 10:11 AM
Hepi BEsday Fiza.. Moga panjang umur, murah rezeki, dan berbahagia dunia & akhirat.. Amin

Memang nikmat nyer tidak terkate bile baru melepasi pantang 44 hari ituw.. Tahniah kerana berjaya melepasi nyer..
ross ross December 2, 2009 at 11:57 AM
hepi besday yg ke-24 mama darwisy....semoga sihat, panjang umur,dan murah rezeki.....wah dah abis pantang....bleh ler pi jln2 yer...
syariza09 syariza09 December 2, 2009 at 1:22 PM
slmt ari jadi yg ke 24. Comel jer nombor tu. ingat pula masa zmn dolu2. moga menjadi sorang mama yg terbaik wat darwisy
E.L.I.Z.A E.L.I.Z.A December 2, 2009 at 1:49 PM
happy 24th birthday fiza!
aduyai...awak dah balik kedah rupanyaaa..xde rezeki jgk k.eli nk p visit darwisy huhuhuhu...almaklum la raya haitu bz korban..bila dh free, awak dh xde waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...
Mata Hati Mata Hati December 2, 2009 at 4:56 PM
happy birtyday mommy darwisy.. kalau 24 tahun masih dlm kategori remaja lagi tuh..huhu