Darwisy sukaaaaa tengok TV..



gambar ni ambil masa pantang lagi..Lupa pulak nak rekod masa tu

Darwisy dah mula tunjuk minat dia pada TV masa me dalam pantang lagi
Tapi, xdala ketara sgt sbb kata org tua tak nampak jelas lagi, betol ke??

Bila dah habis pantang me tgk Darwisy makin leka tgk TV
Dah tentu la dia nampak jelas kan?
Dah macam budak besar pulak

Bila perut kenyang mata tak ngantuk, letak je depan TV, kompom dia akan tgk je TV tu xkisahla cita apa pon.hehe..

Ni salah satu dari video yg telah dirakam tanpa pengetahuan Darwisy.. :p



Tgk TV sampai org panggil nama dia pon buat tak tau sajo... ekekeke



{ 7 comments.. read them below or add one }

beba beba December 23, 2009 at 11:24 AM
alif pon suke tengok TV..tapi time iklan jek...hehehe..
atty's atty's December 23, 2009 at 11:47 AM
baby skrg pun dah pandai tgk tb..ilangkan busan..
Nana Nana December 23, 2009 at 1:47 PM
amboi pandai dia tgk tv ek..tunggu la dia beso sikit sure berebut tv ngan mak dia plak hehe...sure dia nye channel katon je
E.L.I.Z.A E.L.I.Z.A December 23, 2009 at 11:58 PM
cute nye dia tgk tv...comel gileeee...fiza, nnt awk bg dia tgk benda merah,hitam,putih..good for his eyes..gantung kt bby cot
Aleyn Aleyn December 24, 2009 at 5:11 AM
Leke nya dia tengok tv....cam paham no yerk...
mamaaerish : mamaaerish : December 24, 2009 at 1:48 PM
hik3... bijak2.. sok dh pandai menari... mesti lagi best... cam2 gaya..... :)
MrS. F!zA@MaMa Darwisy MrS. F!zA@MaMa Darwisy December 25, 2009 at 4:35 PM
beba~bdk skrg mcm phm je tgk tv..hehe

atty's~tgk tv cita berfaedah ok tkut belajar tgk kartun..hehe

Nana~no kartun2.. kt umah ni dlrg tgk kartun..xkira bapaknya pon..kih3x

E.L.I.Z.A~K.eli, dh ade dh..dh lama beli..mmg dia teruja sgt bila tgk benda tu..t fiza ltk plk video tu..

Aleyn~tu la..ltk je dpn tv mesti tgk cm bdk besar plk phm cita ape..hehe

mamaaerish~mesti aerish suka menari kan..biasa bdk mcm tu la..