Ariani Oh Ariani


Ariani tiada kena mengena dgn sesapa tapi Ariani ini telah menawan hati

Petang tadi me telah merembat 6helai tudung Ariani..hehe
My 1st Ariani.. Niat nak beli 2,3 je last tersambar 6helai..
sgtla gilossssssssss shopping Ariani..

Sblm ni me hanya beli tudung Ariani celup je..hehe

Bila me dgr Ariani ada sale, try la terjah dan hasil terjahan tu sgtla melampau plk kan..ekekekekeke...
Ni kali ke3 me terjah Ariani dgn membawa hasil..

Kali pertama dan ke2 rasa berat hati nak beli tudung mahal2..hehe tapi kali ke3 me dah xpk lg asalkan me selesa pakai Ariani dan kualitinya sgtla berbeza...:)

Hasil terjahan Butik Ariani



Thanxs B sbb tolong byrkan 2helai dr tudung Ariani tu..hehe

Nota Ringkas:Me sgt suka tudung style gini sbb sng kalo travel ke gi shopping kompleks nk solat ke sng xpyh lelama.. :)

P/s: Sempat jgk me gi HPA yg terletak di blkg Butik Ariani utk jadi ahli..
Boley me beli Radix selalu.. 
Mai secawan!! :D




{ 8 comments.. read them below or add one }

aiza aiza December 20, 2009 at 6:50 PM
Mahal sangatlah...
Tadi pakai tudung ariani ke?
Padanlah nampak cantik aje...
Nana Nana December 20, 2009 at 8:06 PM
wah lawo2 tudung.kita mmg xpakai tudung gini ntah la rs mcm xsesuai ngan muka.klw bli pun sebab nk bg adiah kt orang je hehe

penah skali masuk ariani teman mak bli tudung wah mahai2 rege dia ek
E.L.I.Z.A E.L.I.Z.A December 21, 2009 at 2:37 AM
fizaaaaa....cantik laaaa...k.eli suka yg kaler purple n merah tuuuu...ada sale lg ke skang ni?banner dia tulis sampai end of this mth..alamak nak kena terjah ariani bangi ni..k.eli baru sampai kajang hehhehe
MrS. F!zA@MaMa Darwisy MrS. F!zA@MaMa Darwisy December 21, 2009 at 9:00 AM
aiza~yap..pakai ariani ke baru sy nmpk cantik??hehehe

Nana~mmg cmtu..perasaan je kot..fiza dlu pon rasa xsesuai gak..lama2 cm ok je n plg pnting sgt sng lor..


E.L.I.Z.~Aade lg sa;e...cptla terjah k.eli.. tp yg xbestnye byk size n kaler yg berkenan sdh habis lor..hampeh tol..
Ena Ena December 21, 2009 at 10:40 AM
canteknyer tuding fieza.. patut la Ariani.. sampai 6 lak tu.. adeiii.. cam air je kuar fulus nyer.. Ena ader 2 jer stkt nie.. yg lain celup je.. hik3x..
MrS. F!zA@MaMa Darwisy MrS. F!zA@MaMa Darwisy December 21, 2009 at 12:46 PM
Ena~gila plk bila tgk tudung2 yg cantek tu..wat jd xtahan..xbeli nti xtido mlm pastu nti asik duk berzikir tepi telinga asben..kih3x