Pinky Lady Contest(Until 30 NOv)


klik gambar untuk ke blog penganjur

Pink..oh..sukernya dengan contest pinky lady ini


Ekceli pd mulanya aku cukup tak suka dgn kaler pink ni..tak tipu wooo..

Setiap kali subjek seni masa sekolah dulu aku cukup meluat tgk kwn-kwn yg suka kaler lukisan diorg dgn kaler pink..esp ada satu kaum tu..hihi

tapi aku mula jatuh cinta pada pink..pink..pinky ini masa aku sambung belajar..tgk kwn pakai pink nampak mcm sweeeeeeeeeeeeeeet je..hehe

Lepas pada tu, semua benda kalau boleh aku nk kaler pink..termasuklah keta..tak boleh tgk benda pink..smpai blog pun pink gitu..hehe

Jadi gambar yg dipertaruhkan..



Gambar semasa dinner di Kursus Induksi..semua kalau boleh pink..nasib takde kasut pink


Owh..esok aku akan bertolak ke kg..duk kg selama lbh kurg 2minggu..tak tau lagi bley on9 ke tak..

tp contest still jalannnnn!!


{ 7 comments.. read them below or add one }

ciare (^_^)v ciare (^_^)v November 20, 2009 at 11:27 PM
hye hye...wuaaaah serba serbi pinky gitu..hehe pink cantek kan =D welcome to da contest :)
MrS. F!zA MrS. F!zA November 21, 2009 at 12:20 AM
ciare (^_^)v~hye..obses dgn pink gitu..hehesgt sweeetttt kaler pink..
ninim ninim November 21, 2009 at 1:27 AM
cantiknya...orang yang berkulit putih memang agak menyerlah kalau pakai pink...erm...untungnya kita kan
E.L.I.Z.A E.L.I.Z.A November 21, 2009 at 4:25 PM
marvelous! cun melecun!
gud luck!!

p/s: selamat balik kg..ada masa kita jumpa di sana ye!
Intan Intan November 22, 2009 at 5:54 AM
Cantik nya dia :)

Gud luck dear! Very the pinkish okeh...
Zimah's Depart Zimah's Depart November 23, 2009 at 11:34 AM
wah..pinknya..akak plak x sangup pakai sume pink camne..cam ais krim plak rasanya..nyum nyum..
iEfa iEfa December 2, 2009 at 8:11 PM
hyeeee....ur story almost mine...me too minat pink mase zmn2 u..ihihi jom tukar link sebagai peminat pink ;-)