Boring tahap gaban

Salam kembali.. Aduila baru hari ke20 dah boring tahap gaban dan akhirnya terlanggar pantang cikit sbb dah xtau nk wat apa kan..so hapdet cikitla.. selama ni naman yg tolong hapdetkan.. hoho..

Story mory nya cmni masa hari aku mengurut ritu, pas sudah mengurut aku pon try la jengok cikit blog kebetulan naman tengah on9, tiba2 tukang urut tu sound aku, "xpayahla duk tgk komputer lagi time pantang ni"... mak ai... baru teringat org tua2 pesan jgn membaca time berpantang takut rabun kan... tapi apa kan daya aku langgar jgk hari ni atas sbb kebosanan tahap gaban, gaban pon tak bosan camni..

untuk pengomen2 yang telah mengomen untuk N3 sebelum ni tima kasih ea sbb sudi tinggalkan komen.. sayang u all suma.. :) cepatla habis berpantang.. kaki ni dah xsabar nak p jalan2.. kui3x


our luving baby wan aniq darwisy

mama darwisy masa kecik..

p/s: muka darwisy ikut muka mama kan sayang?? jgn mara ea papa.. :p

6 comments.. read them below or add one

vagg. vagg. November 4, 2009 at 8:27 PM
lmbat akak mengomen..
tahniah fiza dah dpt baby..
sgt tomeyyyyyyyyyyyyy

moga happy menjadi ibu
Ena Ena November 5, 2009 at 5:28 PM
Salam..
A'aa.. la muke baby same ngan muke mama nyer... cute sgtttt.. bestnyerrr...
MrS. F!zA MrS. F!zA November 5, 2009 at 7:05 PM
ArELeEz~hye aunty!

vagg~tq kak vagg.. xpe lmbt yg penting akak tahu..hehe

Ena~ye ke kak.. bangga omaknya eh.. :p
mamaaerish : mamaaerish : November 9, 2009 at 4:40 PM
slm... eh yer ker leh rabun?... i siap wat design lagi ms dlm pntg.... maklum... x der keje nak wat..... (ala2 risau la pulak)... ahaks
MrS. F!zA MrS. F!zA November 10, 2009 at 1:44 PM
mamaaerish~ntahla..tp org dolu2 mmg xbg... yela kot...kalo boley penyapu bluh pon xbg pegang takut gatal...muahahaha..