nama diberi..

Jumaat haritu naman dah pergi mendaftar nama anak kitorg dkt JPN Putrajaya..

Nak tau namanya??? Ada dekat widget kat sebelah kanan blog ni..hehe...

Nak tengok dgn lebih jelas pakai Firefox..


<
kalau mlm je tak nak tido atas babycot..hoho..nk tido bwh je

<
gaya apa ni???


menyusu sambil memegang tangan papa.. :)


tangan mama juga dipegang


slepas menyusu dan kekenyangan..tertido atas pangkuan mama..hehe


skang ni dh pandai senyum..:)


sekali sekala buat muka siyes...hehe


hik..hik..malunya...

P/S : Fiza juga tengah berpantang mata...Tak boleh membaca sgt..itu pesan org tua-tua..hehe..

naman

b/p :

{ 7 comments.. read them below or add one }

syariza09 syariza09 October 26, 2009 at 12:14 PM
ooo fiza pantang mata, ingatkan sakit mata. sib baik la ada assistant. x dpt lg gi tgk baby. Baru2 ni sibuk ngan latihan poco2 pagi ptg, pastu kena pula sakit mata. Nanti bila mata ni dah betoi2 ok, baru la k.azmah gi tgk baby yer
aiza aiza October 26, 2009 at 3:07 PM
Salam Aniq Darwisy,
Wah dah pandai ya..
Geramnya...
Aniq, jaga Mama dan Papa tau..
Muah..
Nanti bila free.... satu ANFC lawat Aniq..
Bye..
p/s...i tengah sain resit..
huhuhu
E.L.I.Z.A E.L.I.Z.A October 26, 2009 at 6:40 PM
cantiknya name..nk panggil AniQ ke Darwisy ni..ni mesti panggil Darwisy kan..cepat² besar ye baby..k.eli nk g visit pun xtau umah awak kt mane..boleh bg no phone?
tchersally tchersally October 27, 2009 at 10:22 AM
Salam Fiza dear..

sorry kak Sally lambat menjenguk ke sini..rupa2nya bertambah sorang lagi anak buah kak Sally..tahniah to both of u!! semoga si comey ni menjadi pengikat kasih sayang kalian berdua..dik..bole bg e mail address?? Naman punya e mail add pun kalau bole send kat akak ya d teachersally_sic@yahoo.com ..skang akak hanya allow invited readers je ke blog..leceh ada yg tak d undang berlegar2 d blog bikin kecoh..
mamaaerish : mamaaerish : November 9, 2009 at 4:41 PM
sweet... maklum mama dia pn cumil....