Ucapan Raya untuk semua Rakan Blogger...

Kad Raya dan ucapan hari raya ditujukan khas buat semua rakan blogger di alam maya..

Di bulan ramadhan yang hanya tinggal berapa hari saja lagi, fiza ingin mengambil kesempatan untuk memohon beribu ampun dan maaf andai ada tersilap kata @ terkasar bahasa..

Kalo pulang ke kampung tu berhati2 ye.. kalo nak jimat tol balik la tengah malam... hoho

SELAMAT HARI RAYA

maaf zahir & batin..



{ 12 comments.. read them below or add one }

pija5120 pija5120 September 16, 2009 at 11:18 AM
salam aidilfitri juga buat fiza n naman ye... kena wish cpt2 ni... ye la. esok balik mertua kt ganu. kt sana x sempat online kot..

p/s: sementera masih ada masa ni, mkn apa yg nk ye. mkn ketupat byk2! nti dah kena berpantang :)
MrS. F!zA MrS. F!zA September 16, 2009 at 11:24 AM
pija5120~betol2 kak.. kitorg pon nti xdpt nk on9 dh kt kpg...huhu..

aah kak...dh plan dh raya ni nkmkn ape je mknan yg ade.. nk mkn puas2.. kalo x nti xdpt dh mkn dh time raya haji...huhu berpantang time tu.. :)
Intan Intan September 17, 2009 at 7:11 AM
To Fiza & family,

Intan nak ucapkan Selamat Hari Raya & Maaf Zahir Batin ye:)

Luv...Intan
yantie yantie September 17, 2009 at 7:20 AM
salam Aidilfitri juga wat fiza n naman..=)walaupun boleh lagi makan puas2 tapi beringat ye jgn semua sumbat je..krg tak pasal raya ke 2 k2 3 kena cirit birit plak..hehe
take care..
MrS. F!zA MrS. F!zA September 17, 2009 at 8:11 AM
yantie~btol..btol...takut cirit birit bahaya neh..

penat den kalo ulg masuk toilet.. huhu

selamat hari raya jgk utk yantie sekeluarga..:)
MrS. F!zA MrS. F!zA September 18, 2009 at 5:28 AM
E.L.I.Z.A ~ selamat hari raya k.eli ... :)
imanshah imanshah September 21, 2009 at 11:40 AM
Ni wife naman kan..huhu..sweet couple..masing2 ada blog..selamat hari raya
sonata anak kancil sonata anak kancil September 21, 2009 at 6:41 PM
Selamat Hari Raya Mrs Fiza - maaf zahir & batin - semoga selamat melahirkan Naman Junior....Banyakkan berdoa - sentiasa baca Quran - surah2 tertentu - surah Yusuf / surah Maryam dan lain2 pun bagus....semoga anak bakal lahir akan mengikut jejak ibubapanya...InsyaAllah.
E.L.I.Z.A E.L.I.Z.A September 22, 2009 at 12:54 AM
ala..xleh nk copy kad raya awk..br je igt nk paste kt blog k.eli hehhe..boleh je nk print screen ;P
E.L.I.Z.A E.L.I.Z.A September 26, 2009 at 8:49 PM
oo dpt dpt dh copy..rupanya nk kena enlarge-kan gambar tu dulu..kira xleh copy by right click la..igt camne la td hehheh
MrS. F!zA MrS. F!zA September 28, 2009 at 7:52 AM
imanshah~selamat hari raya :)

sonata anak kancil~selamat hari raya kak, maaf zahir n batin.. tima kasih.. moga semuanya selamat.. :)

E.L.I.Z.A~aah kak.. cm gitula caranya.. :)